Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni az exemet. Mit tegyek? :S
Lassan 2 hónapja, hogy nem vagyunk együtt a pasimmal. Ő szakított, mivel részéről kihűlt a kapcsolat. Én azóta se tudtam elfelejteni, hiányzik még mindig. Próbálom "észrevenni" a körülöttem levő pasikat, de valahogy nem jön össze senkivel semmi. Hiszek az ezoterikus dolgokban. Pl. szerintem mindennek van valami oka, és csak ezzel nyugtatom magam, hogy semmi sem történik véletlenül.
Egyébként sokszor álmodok róla, és azt hallottam, hogyha valakiről álmodunk akkor az azért van mert az az illető nagyon szeretne velünk lenni. Ez igaz lehet?
Kérlek segítsetek, mit tegyek? :S
Nem tudom az álmokkal hogy van, de jó lenne. Én is álmodok a szerelmemmel, de nem lehet az enyém. Szerintem inkább szenvedünk, azért van.
Érdekelne mások véleménye.
21/L
ez volt az első komoly kapcsolatod? én az első szakítást 10 hónap alatt hevertem ki.
én is csak azt tudom mondani ,hogy hidd el idővel jobb lesz. tudom ,h most szar és nem érdekel senki, ez így most nomális.
ha feldolgoztad magadba és lezártad az előző kapcsolatodat úgy is fog jönni új. még ha nem is keresed és most még gondolni se tudsz arra.
Voltak már komolyabb kapcsolataim, de ő volt az első, akit igazán szerettem, szóval mondhatom úgy is, hogy első szerelem.
Az a gond, hogy egy suliba járunk, így nehéz őt elfelejteni, minden nap látom.
23:46-os vagyok:
nehéz küzdeni, ha kezdeményeznek, amikor viszonoznád, hátrál és el vagy felejtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!