Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni az exemet, vmi tanács, tipp?
Figyelt kérdés
jártam egy csajjal vagy másfél evet,nagyon jó volt,én vettem el a szüzességet mikor 18 éves volt, kb. olyan 1 év és egy kicsi után megcsalt,csak egy csók volt,de lehazudott és én kellet rájöjjek és ez nagyon szarul eset,kibékültünk de úgy mar nem volt vmi jó,most szakítottunk vagy 3 hónapja,nekem van egy új barátnőm vagy 2 hónapja akit szeretek is azt hiszem,de a régi nem megy ki a fejemből,,szoktunk beszélgetni msn elég gyakran,nincs barátja de ha hallom h más sráccal log az nagyon le tud verni :( nem tudom mit érzek iránta de ki akarom verni a fejemből,pedig mindent megteszek,eljárok a barátokkal,az uj csajommal is sokat vagyok,mikor társaságba vagyok minden ok de mikor egyedül vagyok sokszor csak rá tudok gondolni :|
3 hónap nem feltétlenül sok idő. Adj magadnak több időt, az segíthet elfelejteni. Én csak ezt tudom tanácsolni. Más valaki?
2010. aug. 10. 15:10
2/14 A kérdező kommentje:
ha esetleg nem tartanám vele a kapcsolatot az többet segítene nem?volt mar olyan h úgy döntöttünk h nem tartjuk de az min2onknek nagyon szar volt :-s
2010. aug. 10. 15:12
3/14 1Roberto1 válasza:
Csinálj más dolgot ami foglalkoztat pl játsz számitogépen sportolj Nézz valami jo kalandos Animét. aah azok nagyon szorakoztatoak van benne dráma egy pici szerelem is kaland az nagyon sok van de a lányege az hogy védik meg egymást.
2010. aug. 10. 15:17
4/14 anonim válasza:
ne beszélgessetek egy darabig, mert úgy nem fogod tudni kiverni a fejedből. Ráadásul, ha fiúkkal találkozik, akkor meg annál inkább csak rajta fogsz agyalni. Jobb, ha nem tudsz róla, vagy ha mindenképpen szeretnétek tartani a kapcsolatot, akkor mondd meg neki, hogy ne beszéljen neked a fiúkkal való találkozásairól, és kerüljétek ki ezeket a témákat.
2010. aug. 10. 15:18
5/14 anonim válasza:
Ha nem tartod vele a kapcsolatot az rövidtávon rosszabb, viszont hosszabb távon jobban jársz, mert egyrészt nem azon agyalsz, hogy most épp kivel van, másrészt tudsz saját magadra koncentrálni. Szerintem szakíts vele teljesen, ez a szakítás lényege.
2010. aug. 10. 15:19
6/14 anonim válasza:
De ha szereted a csajt....miért nem jönnétek újra össze? Hogyha csak rá tudsz gondolni...persze én nem tudom a teljes szitut, úhyhogy bocsi, ha valami rosszat mondtam...
2010. aug. 10. 15:57
7/14 A kérdező kommentje:
most nem találkozgat fiukkal,miután szakítottunk akkor találkozott egy sráccal és egy heverem látta,de aztán írtam neki és azt mondta h azután nem érdekelte senki más miután én írtam neki!!!mar egyszer kibékültünk de nem tudom túltenni magam azon h megcsalt és lehazudott,inkább el akarom felejteni
2010. aug. 10. 17:26
8/14 anonim válasza:
Hmmm:) Amikor előszőr voltam szerelmes másfél évig tartott... Sajnos megcsaltam de nem azért mert vágytam másra vagy vmi változatosságra hanem már valahogy más volt az egész...
lassan hogy 3 éve ennek...azóta is nagyon bánom..azóta se tudtam elfeledni pedig nem beszélünk...egy évben kb ha 3x összefutunk de ha meglátom rögtön összezavarodok és az érzések előtörnek belőlem...
szóval nem feltétlen megoldás ha nem beszélgettek ketten...ha tényleg szereted és nemtudod kiverni a fejedből annak ellenére se hogy mással vagy akkor inkább próbáld meg az exeddel és bízz benne hogy többet nem fog hibázni...szerintem te is szívesen lennél vele újra és szerintem sokkal jobban kötödsz és sokkal jobban szereted mint a mostani barátnődet és sajnos ezen semmi nem fog változtatni
2010. aug. 11. 12:34
9/14 A kérdező kommentje:
de nem akarok kibékülni vele,egyszer kibékültünk de mar nem volt vmi jó,a szex sem volt mar az igazi,meg úgy ritkán találkoztunk,nem volt kedvem menni hozza ...inkább lógtam a havereimmel
2010. aug. 11. 14:50
10/14 anonim válasza:
Még mindig beszélsz vele MSN-en azt scodálkozol ha nem tudod elfelejteni?Te nem vagy észnél...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!