Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elfelejteni az exemet, vmi tanács, tipp?

Figyelt kérdés

jártam egy csajjal vagy másfél evet,nagyon jó volt,én vettem el a szüzességet mikor 18 éves volt, kb. olyan 1 év és egy kicsi után megcsalt,csak egy csók volt,de lehazudott és én kellet rájöjjek és ez nagyon szarul eset,kibékültünk de úgy mar nem volt vmi jó,most szakítottunk vagy 3 hónapja,nekem van egy új barátnőm vagy 2 hónapja akit szeretek is azt hiszem,de a régi nem megy ki a fejemből,,szoktunk beszélgetni msn elég gyakran,nincs barátja de ha hallom h más sráccal log az nagyon le tud verni :( nem tudom mit érzek iránta de ki akarom verni a fejemből,pedig mindent megteszek,eljárok a barátokkal,az uj csajommal is sokat vagyok,mikor társaságba vagyok minden ok de mikor egyedül vagyok sokszor csak rá tudok gondolni :|

21 f,ő 20

2010. aug. 10. 15:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia.

Én is 21/f vagyok, és elmesélek 1 rövid történetet. A exem volt az első barátnőm, és mi vettük el egymás szüzességét is. Nagyon sok főként csak jó dolgokon mentünk át együtt, főiskolán jöttünk össze, és habár csak 9 hónapig jártunk, ami októbertől július végéig ment, még ma is, 1 évvel rá mikor pl. az ágyamban tanulom fekve kresz könyvet vagy fürdőszobában engeem a vizet fürdéshez, vagy nézem a tévét, eszembe jut ő, és azok a beszólásai, amiken akkor oly sokat nevettem/nevettünk.

Egyszer pl. egy plázában szomjas voltam, és volt 1 pult tele italokkal, mondom barátnőmnek hogy "inni kéne egy kis pálinkát vagy valamit..." és erre mondta hogy szia, és ent tovább előre :D

Futottam utána mondva: várjáááá máááár :D

Meg pl. olyanokat mondtam neki hogy "a lánycicák nem szeretik a vizet" amikor mentünk BSc tesire, és mindig mondta hogy "wááááááá" meg "jaaaajjjj" :)

Vagy pl. mondtam hogy " na, most elcsábítalak! " ő meg: "de neeeeeem!" meg "ne hozz zavarba most léccy" stb.

Ezek mindig eszembe jutnak és jó érzést kelt. Nem is tudnék rosszként visszagondolni rá, mert volt kiért élnem.

A jövő meg tartogat még szerelmet, csak még nem jött el az igazi. Nem késtem le semmiről sem, exemmel 3 hónap alatt majdnem mindent kipróbáltunk :)

Szóval, vagy kezdjétek újra vagy zárt le magadban végleg a dolgot. Az msnezés nem jó ötlet.

2010. aug. 13. 14:09
 12/14 A kérdező kommentje:
kössz a választ,azt fogom tenni,még ha szar is eleinte :|
2010. aug. 13. 14:24
 13/14 anonim válasza:
Szerintem ez azért időbe telik főleg hogyha ennyire szeretted szerintem igy korai az új kapcsolat én is csak azt tudom javasolni hogy foglald el magad :/
2010. aug. 13. 14:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Sya!

Én ugyan ebben a helyzetben vagyok. Elhagyott a barátom, van új egy hónapja, de ha egyedül vagyok, csak rá gondolok. Én nem tudom megcsalt-e, de nagyon sokat hazudott és ha összejönnénk is újra, sose tudnék benne bízni. Nekem is folyton a beszólásai járnak a fejemben, amiken annyit nevettünk és megbolondulok annyira hiányzik. Sokszor gondolkodtam, félre teszem a büszkeségem és adok neki másik esélyt, mert ő akarta, de aztán rájöttem, nem lenne értelme...

Mindenesetre én tiltottam msnről, mert csak rosszabb volt ha beszéltünk...

2010. aug. 13. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!