Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbáljam vele elfelejteni az exemet?
nem olyan rég lett vége egy másfél éves kapcsolatomnak és még mindig szeretem az exemet, de neki azóta van már bnője...
Most van egy srác aki bepróbálkozott. Nagyon szeretem mert aranyos, kedves, odafigyel rám és a csillagokat is lehozná az égről hogyha attól boldogabb leszek, és nem akarom megbántani. Úgy érzem hogy kedvelem, de még mindig az exemet szeretem. Járjak vele és hátha elfelejtem a volt pasim? nem akarom megbántani vagy csak búfelejtőnek...
Ha az exed tullepett, azt hiszem itt az ideje h te is ezt csinald.
Nem azert irok, h beleszoljak az eletedbe, de egy no soha ne fusson olyan szeker utan ami nem veszi fel!
Ha az exeddel vege, azt le kell zard magadban. Es sajnos egy uj pasi nem donthet h mit erezz. En is voltam ebben a helyzetben, egy hosszu kapcsolat utan probaltam massal elfelejteni. Jo dolog kijarni,ismerkedni,sot...szukseges!
De ne massz egyik dolog utan egybol a masikba.
Mi volna ha csak egyszeruen ra probalsz jonni, mi is az amit TE, mint ember, igazan szeretnel az eletedben. Sokan felnek az egyedullettol, de arra nem gondolnak, h az ember eloszor magat jol ismerje meg.
Kozben nyugodtan ismerkedhetsz a sraccal, aki mindent megtenne erted, de vele sem lennel igazsagos ha megprobalnad szeretni, mert a szivnek nem lehet csak ugy parancsolni.Csak ismerjetek meg egymast az elejen.
Majd eljon neked is az a srac akit szeretnel, es lehet ez az, de hagyj idot az ismerkedesre, semmi ertelme nincs a dolgokat elsietni.
Az exnek viszont meg ha o is akarna vissza, hagyj beket. Ha vegeztetek, akkor valami nem ment.Es ha o tullepett rajtad, hidd el, neked is az a legjobb.
Elvegre annyi helyes pasi van a vilagon. Csak sokszor a visszamaradt erzelmektol az ember nem latja a jovot tisztan.
Remelem valamit tudtam segiteni.
köszi a segítséget...mert ezzel tudtál segíteni...
végig kell gondolnom mindent...de abban igazad van hogy nem kell a visszamaradt érzelmeimre hallgatni mert az már nem ment...
mégegszer köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!