Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megütött a párom ököllel, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütött a párom ököllel, és szorongatott. Amit letagadott nekem. Nem tudom ezt hova tegyem?

Figyelt kérdés
A baratommal fesztivalozni voltunk.. osszekaptunk azon hogy 2 ismerosomnek koszontem es adtam nekik 2 puszit termeszetesen arcra.. itt kezdodott hogy en egy utolso k*urva vagyok, kur*a anyamat, dogoljek meg stb.. majd megkerdeztem tole higy mit kepzel magarol.. erre mondta hogy agyonver engem is meg mindenkit.. ra sem ismertem.. aztan okollel belevagott az arcomba es szorongatott.. a kezemen veralafutasok is vannak.. ezutan hazamentem a szallasra kesobb jott o is es letagadta, hogy o megutott engem.. teny hogy ittunk de nem hiszem hogy ezt csak igy elfelejtette volna.. mire veljem ezt ??
2014. aug. 28. 21:02
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem is kérdés, menekülj minél hamarabb. Ha képes volt ezt most megtenni, máskor is megfogja, hidd el.

Ha annyira sajnálná a történteket, térden csúszva esedezne a bocsánatodért (de persze én akkor sem bocsátanék meg neki, még ha le is hozná a csillagokat az égről).

2014. aug. 28. 21:57
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés fiktív, arra lennék kíváncsi, hogy egy normális férfi hogyan reagálná le a szitut, ha megtörténne, és valóban nem emlékezne semmire.

Csak arra akarok kilyukadni, hogy nagy eséllyel a kérdező barátja emlékszik... mert szerintem ha valóban nem emlékezne, nem ez lenne a reakció...

De lehet, csak női aggyal gondolom így....

2014. aug. 28. 21:58
 33/43 anonim ***** válasza:
Persze, hogy emlékszik, csak a felelősséget próbálja levakarni magáról.
2014. aug. 28. 22:05
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

32: Belepofátlankodnék a beszélgetésetekbe.

Én nem tudok annyit inni, hogy elfelejtsek mindent amit csinálok, viszont más szertől már álltam úgy be, hogy totál amnéziám lett. Másnap a barátnőm mesélte el, hogy mit műveltem és én nem hittem el neki először (természetesen nem verekedtem, csak hülyeségeket csináltam, mint egy autista).

Ha konkrétan azt mondja nekem, hogy megütöttem akkor valószínű, hogy először nem hinném el, utána pedig nagyon-nagyon sokszor bocsánatot kérnék tőle és könyörögnék, hogy ne hagyjon el ez miatt. A srác viszont egyértelműen hazudik és valóban csak így próbálja meg levakarni magáról a felelősséget....

2014. aug. 28. 22:12
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
34#: csak nyugodtan...a kérdés nyitott, csak azért Jaguárnak címeztem, mert ő jött az esetleges okokkal... amik tényleg létezhetnek. De ez esetben nem a fent említett a normális reakció....
2014. aug. 28. 22:18
 36/43 omba ***** válasza:

Jó régen én is ittam annyit, hogy másnap csak hézagosan emlékeztem az estére, de sohasem hallottam, hogy olyat mondtam vagy csináltam volna, ami nagyon ciki még egy kocsmához mérve sem.

Van pár kolléga, aki ma is így van, - ők sem fordulnak i magukból, össze-vissza beszélnek, de nem agresszívek. mert nem azok, ezért akkor sem azok, ha isznak.

Aki meg agresszív, az józanul viselkedik (még...) de valójában akkor van magához képest nem normális, visszafogott állapotban.

2014. aug. 28. 23:16
 37/43 anonim ***** válasza:
66%
szerintem várd meg amíg kihúzza a beled...
2014. aug. 29. 00:25
 38/43 pinkpancser ***** válasza:
100%
A kérdés megírásakor még vele voltás? Remélem a válaszod nem! Ha mégis, akkor igyál egy pohár bort és orálnál harapd le a végét aztán mond azt, hogy nem te voltál és nem is emlékszel rá.
2014. aug. 29. 09:36
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetsz olyan hülye, hogy ezek után vele maradsz. Nem is értem, hogy minek tetted fel a kérdést. De valószínűleg vele maradsz, szóval áldásom rátok...-.-
2014. aug. 29. 18:58
 40/43 A kérdező kommentje:
Szakitottunk ! Meg neki allt feljebb.. letiltott mindenhonnan.. vege !
2014. aug. 31. 23:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!