Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megütött a párom ököllel, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütött a párom ököllel, és szorongatott. Amit letagadott nekem. Nem tudom ezt hova tegyem?

Figyelt kérdés
A baratommal fesztivalozni voltunk.. osszekaptunk azon hogy 2 ismerosomnek koszontem es adtam nekik 2 puszit termeszetesen arcra.. itt kezdodott hogy en egy utolso k*urva vagyok, kur*a anyamat, dogoljek meg stb.. majd megkerdeztem tole higy mit kepzel magarol.. erre mondta hogy agyonver engem is meg mindenkit.. ra sem ismertem.. aztan okollel belevagott az arcomba es szorongatott.. a kezemen veralafutasok is vannak.. ezutan hazamentem a szallasra kesobb jott o is es letagadta, hogy o megutott engem.. teny hogy ittunk de nem hiszem hogy ezt csak igy elfelejtette volna.. mire veljem ezt ??
2014. aug. 28. 21:02
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Mi a barátommal egyszer hülyéskedtünk,és tényleg véletlenül picit csattanós pofont adott..én csak pislogtam..nem haragudtam meg,semmi,hiszen véletlen volt,sosem bántana,de egy hétig csak kérlelte a bocsánatom,annyira bánta és nagyon félt nehogy elhagyom..

De ez azért már,hogy ilyenen kiakad és még le is tagadja hogy mit tett..ő egy disznó,azonnal rúgd ki páros lábakkal!

2014. aug. 28. 21:10
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg baj van veled, ha ezek után még vele vagy.

Kvázi támogatod a kapcsolaton belüli erőszakot. Gratulálok.

13/43 anonim ***** válasza:

#9 ezt te se gondolhatod komolyan..-.-

Hagyd ott mert ebből semmi jó nem lesz!!

14/43 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az előttem szólok mondják. Szakíts vele, ez egy utolsó senkiházi.
2014. aug. 28. 21:11
 15/43 viktorvarga ***** válasza:
miért töröltél le?mindegy.melyik fesztiválon voltál?
2014. aug. 28. 21:14
 16/43 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Igen jon az a valasz hogy szeretem.. elso szerelmem.. mindig tudtam hogy o az igazi.. de ez igy nem mehet tovabb.. 18 eves lany vagyok.. esetleg elmenjuk szakorvoshoz? Vagy menthetetlen ?
2014. aug. 28. 21:18
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

És most mi a dilemma tárgya? Hogy megütött, ráadásul elég durván, emellett betegesen féltékeny, és még hülyének is néz?

Az ital nem mentség... és ha legközelebb, amikor iszik, eltöri a bordádat, vagy leszúr? Áhhh, semmiség, hisz nem emlékszik rá, mert ivott? Ugyan már, ne legyél naiv!

Ez az a szitu, amikor nincs dilemma, nincs kompromisszum! Azonnali lapát!

2014. aug. 28. 21:19
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Menthetetlen. Ha most bántott, legközelebb is fog. Túl fiatal vagy, hogy elcseszd az életedet...
2014. aug. 28. 21:20
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

A szakorvos csak akkor segít, ha ő is látja, hogy baj van, és változtatni akar!

És ezt azelőtt kellene észrevennie, mielőtt először megütött.

Nem félsz tőle?

Mióta vagytok együtt?

2014. aug. 28. 21:22
 20/43 A kérdező kommentje:
De tartok tole foleg ez utan.. viszont egyebkent egy nyugodt ember es a legynek sem artana.. viszont ezt nem tudom hogy kezeljem.. remeltem legalabb megbeszeljuk.. de letagadja.. nekem..es nem ertem miert..
2014. aug. 28. 21:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!