Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött a párom ököllel, és szorongatott. Amit letagadott nekem. Nem tudom ezt hova tegyem?
Persze, a légynek sem ártana... csak téged üt ököllel...
Azt áruld el nekem, hogy tudsz szeretni olyan embert, aki bánt, aki sérteget, akitől félsz?
Azért tagadja le, mert így nem kell megmagyaráznia, miért tette....
Hidd el, ha valóban nem emlékezne, nem így reagálna. Ha normális, először is nem győzne bocsánatot kérni! Másodszor, kb bepánikolna, hogy miért nem emlékszik ilyenre, és emiatt bántja, akit szeret... és rohanna az orvoshoz kivizsgálásra, mert pl. tumor okozhat ilyen emlékezetkiesést. Mindenesetre tuti nem tagadná, és nem venné ilyen lazán!
Akkor legyél légy, úgy nem fog többé bántani.
Jó kérdés mi ütött belé, lehetett dührohama is, esetleg valami miatt fellépő túlzott adrenalinszint miatt. Ennyi alapján még nem lehet sokat mondani. De mivel megtörtént ezért megtörténhet máskor is.
Hogyan szokta levezetni a párod a stresszt és a feszültséget, mozog eleget, beszél róla?
"Jó kérdés mi ütött belé, lehetett dührohama is, esetleg valami miatt fellépő túlzott adrenalinszint miatt."
Jaguár, ez igaz, de... hadd kérdezzelek meg, mint férfit...
Hazamész egy buliból, és a barátnőd ezzel fogadna. És valóban nem emlékeznél rá, de szeretnéd, tisztelnéd a barátnődet, mi lenne a reakciód? Mit tennél?
Részegen nem mond meg csinál mást az ember, mint józanon, - csak többet enged ki magából. Szóval őbenne ez a viselkedés a lehetséges viselkedések közé tartozik, - csak még nem tapasztaltad.
Nem tudom, milyen orvosra gondolsz, de nincs olyan szakrendelés, ami egy embernek ezeket az alapvető viselkedési mintáit meg tudná változtatni.
Olyan orvos sincs, aki egy hazug embert őszinteségre injekciózna.
Na várjál Veronika, nem értem a kérdésed. Én mindenre emlékszem amit részegen csinálok. Ahhoz, hogy ne emlékezzek annyira le kellene innom magam, hogy már beszélni ne tudjak, sőt négykézlábra se tudjak állni.
Tehát ilyenre emlékeznék. Én csak azt tudom, hogy néha nálam is van olyan, hogy legszívesebben felrúgnék valakit, nem tudom ez részegen mennyire oldódnának a gátlásaim ehhez. Ettől eltekintve viszont emlékeznék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!