Letagadott engem? 18/L
Figyelt kérdés
Elutasítottam egy pasit pár hónapja(eléggé rám volt kattanva). Azóta most találkoztunk először és a haverjának úgy állított be mintha még nem is ismerne! akkora Bunkó ember!2014. aug. 15. 15:54
1/25 anonim válasza:
...szóval nem olyan büszke arra hogy elutasítottad :D
2/25 anonim válasza:
Technika. Így éri el, h agyalj rajta, és akin agyalnak abba beleszeretnek a végén. Te benga :D
3/25 anonim válasza:
Most miért aláznád mindenhol, gondolom rosszul esett neki az elutasitás és lehet hogy annyira azért tényleg nem ismer. Most mindenkinek mesélnéd, hogy Te visszautasitottad, azért neki is van önérzete.
5/25 anonim válasza:
Az mért baj ha rád volt kattanva? szeret
6/25 anonim válasza:
Szerintem pedig ez bunkóság. Attól, hogy visszautasítottad, még nem kell letagadnia, hogy ismer. Igazán nem tehetsz arról, hogy nem tetszik neked, nem szándékosan bántottad meg.
7/25 anonim válasza:
Egy nő elutasíthat, de férfi nem? Úgy értve, hogy nem akar ismerni téged. Te nem akartad őt megismerni és most ő tagadja. Ha bunkónak nevezed akkor te vagy az első soron. Csak nem tetszett a haverja? Szerintem okos volt ez a srác, hogy letagadta! Helyes.
8/25 anonim válasza:
Azt csinál amit akar nem? Elég ostoba dolog elvárni valakitől, hogy úgy viselkedjen ahogyan azt te szeretnéd főleg akkor, ha lekoptattad.
9/25 anonim válasza:
"Azt csinál amit akar nem? Elég ostoba dolog elvárni valakitől, hogy úgy viselkedjen ahogyan azt te szeretnéd főleg akkor, ha lekoptattad."
Annak is így válaszolsz, aki mondjuk a szomszédjára panaszkodik, hogy nem köszön vissza, mert mondjuk egyszer megkérte, hogy ne hangoskodjon éjjel 11-kor?
Ha már bunkó valaki, legalább ne terjessze.
10/25 anonim válasza:
Ha visszautasítottad, akkor az azt jelenti, hogy nem akartad megismerni, magyarul nem ismeritek egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!