Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Letagadott engem? 18/L

Letagadott engem? 18/L

Figyelt kérdés
Elutasítottam egy pasit pár hónapja(eléggé rám volt kattanva). Azóta most találkoztunk először és a haverjának úgy állított be mintha még nem is ismerne! akkora Bunkó ember!
2014. aug. 15. 15:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
...szóval nem olyan büszke arra hogy elutasítottad :D
2014. aug. 15. 15:55
 2/25 anonim ***** válasza:
43%
Technika. Így éri el, h agyalj rajta, és akin agyalnak abba beleszeretnek a végén. Te benga :D
2014. aug. 15. 15:56
 3/25 anonim ***** válasza:
Most miért aláznád mindenhol, gondolom rosszul esett neki az elutasitás és lehet hogy annyira azért tényleg nem ismer. Most mindenkinek mesélnéd, hogy Te visszautasitottad, azért neki is van önérzete.
 4/25 anonim ***** válasza:
Nem bunkó:)
 5/25 anonim ***** válasza:
Az mért baj ha rád volt kattanva? szeret
 6/25 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig ez bunkóság. Attól, hogy visszautasítottad, még nem kell letagadnia, hogy ismer. Igazán nem tehetsz arról, hogy nem tetszik neked, nem szándékosan bántottad meg.
2014. aug. 15. 16:00
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy nő elutasíthat, de férfi nem? Úgy értve, hogy nem akar ismerni téged. Te nem akartad őt megismerni és most ő tagadja. Ha bunkónak nevezed akkor te vagy az első soron. Csak nem tetszett a haverja? Szerintem okos volt ez a srác, hogy letagadta! Helyes.
2014. aug. 15. 16:01
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt csinál amit akar nem? Elég ostoba dolog elvárni valakitől, hogy úgy viselkedjen ahogyan azt te szeretnéd főleg akkor, ha lekoptattad.
2014. aug. 15. 16:04
 9/25 anonim ***** válasza:

"Azt csinál amit akar nem? Elég ostoba dolog elvárni valakitől, hogy úgy viselkedjen ahogyan azt te szeretnéd főleg akkor, ha lekoptattad."

Annak is így válaszolsz, aki mondjuk a szomszédjára panaszkodik, hogy nem köszön vissza, mert mondjuk egyszer megkérte, hogy ne hangoskodjon éjjel 11-kor?

Ha már bunkó valaki, legalább ne terjessze.

2014. aug. 15. 16:08
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszautasítottad, akkor az azt jelenti, hogy nem akartad megismerni, magyarul nem ismeritek egymást...
2014. aug. 15. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!