Letagadott engem? 18/L
Figyelt kérdés
Elutasítottam egy pasit pár hónapja(eléggé rám volt kattanva). Azóta most találkoztunk először és a haverjának úgy állított be mintha még nem is ismerne! akkora Bunkó ember!2014. aug. 15. 15:54
11/25 anonim válasza:
9#
A kettő között ég és föld a különbség.
12/25 anonim válasza:
"A kettő között ég és föld a különbség."
Persze, leginkább az lehet a különbség, hogy már párszor elutasítottak a nők, a szomszédaid viszont sosem szóltak rád.
A hasonlóság viszont az, hogy bunkóság nem köszönni, ismertséget letagadni, csak mert az illető olyan dologra kért, ami neked nem tetszett.
Persze szíved joga ehhez, de attól még taplóság.
13/25 anonim válasza:
Jaguarnak igaza van. Az egy ég és föld különbség! Nem értem minek bunkózol amikor egy fair dologról van szó. A kérdező nem akarta megismerni és ezt a lépést meg is adta. Mit bunkózol??
14/25 anonim válasza:
Ha egyszer bunkó, akkor miért ne írnám, hogy az?
15/25 anonim válasza:
Hagyd már a dolgot 82%-os. Hülyeségeket írtál. Jaguar írta jól.
16/25 anonim válasza:
Ha egyszer beképzelt vagy akkor miért ne írnám azt?
17/25 anonim válasza:
Egyébként szerinted mi lett volna fair? Feküdjön össze vele a kérdező, ha nem is tetszik neki a pasas, csak hogy az méltóztassa felismerni, ha találkoznak?
Mindenesetre érdekesen gondolkodnak egyesek.
18/25 anonim válasza:
Lol. Ki mondta ezt? Tagadásról van szó.
19/25 anonim válasza:
Na jó én nem fogok veled vitatkozni. Azt gondolsz amit akarsz. Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!