Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszító ha evés után ekkora hasam van? 18L
Alapból egy vékonyka(175cm és 57,5kg)lány vagyok,ilyen alkatot örököltem.Szeretek sokat enni,főleg ha a kedvencem a kaja de ez legjobban csak a hasamon látszik meg. Mondjuk a fenekem is formás, mellem kicsi(ez van) sportolok is amikor csak tudok de főleg evés után mindig ekkora a hasam. Mit gondoltok ez így sokat ront az összképen?
A képen normál állásban vagyok, ha behúzom a hasam vagy rászorítok persze sokkal jobb ... [link]
Ahh nekem is ez van..olyan kis pocakos leszek majszolás után..de én imádok enni,nasizni :D
Nem lehet kibirni hogy ne egyek..reggeli után torta,akkor kávé,1 óra múlva csokis keksz csokis tejjel..vagy csipsz.Rémes vagyok :/ De ez van :D
Van hogy reggel attól lesz a legjobb kedvem ha Milkával kezdem a napot..tök egészségtelen,tudom,de szarom le :D
Kaja 4ever
Hiii Kitkat..Úristen,azt én is imádom <3<3
Ó Istenem,úgy nyámognék valamit most is..Nasizzunk együtt :D
Van csipszem :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!