Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! 15 eves lanyokrol akik neha cigiznek mi a velemenyetek, taszito? Nem is figlalkoznatok ilyen lannyal?
Elsosorban fiuk velemenyere lennek kivancsi(15-17) de minden gondolatnak nagyon orulnek! Roviden, nem mondanam magam aktiv dohanyzonak, alkalmankent vagy amikor jolesik elszivok 1-2 szalat! Nem "menozes" miatt kezdtem el, legjobb baratnom is dohanyzik es kertem tole egy-ket szalat hiszen hasonlo problemaink vannak es egy szal cigi mellett meg tudjuk beszelni! Igazabol arra lennek kivancsi mennyire taszito ez a tudat h a lany NEHA cigizik! Ha meg nem az elsi hetekben tudjatok meg csak joval kesobb kiakadnatok?
15/L
pubertas hulyeseg,.Csak budos tole a kis finom szad.be szeretnel illeszkednia tomegbe es attol nagylanynak hiszed magad ha cigi lesza kezedbe es a hamut flegman leszorod a foldre.
csak mosolygok ilyenkor emrt en is voltam 15.De most mar 24 vagyok-.
Engem nem zavar,én is dohányzok(lehet megkövezni).
15/f (csajoknál se volt eddig probléma).
Nem is foglalkozok ilyen lánnyal.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!