Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
az hogy neki semmi se jó és mindig mindenért te leszel a hibás
a helyedben nem maradnék vele együtt
sziasztok :) Én vagyok a pasija ennek a lánynak aki ezt kiírta :D annyit szeretnék hozzáfűzni ehhez... h úgy h nem tudjátok mi miért volt.. nem kéne leparasztozni meg ilyenek..... akkor elmesélem mi miért volt csakh értsétek.. és utána alkossatok véleményt a dologról!
Szval............ sztem nincs olyan pasi aki elviselné az ölelgetést.. meg a nyalizgatást... miután a barátnője éjszaka azt álmodja h az exével dug.... és reggel úgy kel fel h totál be van izgulva. és utána még velem akar lefeküdni.... és mindezt azután h lebukott h hetente többször nézegette a csávó adatlapját.... lebukott! :D aztán azután olyat nyomott a képembe h ha más lett volna a csávóó akkor még mindig együttlennének. na akkor VAN OLYAN PASI AKI EZEK UTÁN ELVISELNÉ AZ ÖLELGETÉST?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!