A fiatal lányok szemében komolyan ennyire taszító dolog az ismerkedéstől, ha egy fiú testileg olyan mint egy 14 éves kisfiú?
Hány éves vagy?:D
Nem minden 14 éves fiú "kisfiú"....
Nekem is kisfiús testalkatom van és kisfiús arcom, de magas vagyok. Annyi a hatalmas titok, hogy a fiatalabb lányokra kell hajtani.
16 éves koromtól kezdve sosem volt gondom a csajozással, mert mindig az 1-2-3 évvel fiatalabb lányokra hajtottam és hajtok most is. Felejtsd el a veled egykorúakat és az idősebbeket, mert többségében nekik nem jössz be.
21/F
Változtass a mentalitásodon! Ha férfiként viselkedsz akként is fognak kezelni. Hülyén hangzik, de így van. Én 52 kg vagyok 172 centivel kölyökképpel, ugyanez volt a problémám mint neked. Az ilyen jellegű problémáim most szűntek meg, szimplán azzal, hogy úgy megyek oda egy lányhoz, hogy érezze ÉN tisztelem meg őt a közeledésemmel, és nem egy ítéletként várok a válaszára, hanem felajánlok egy lehetőséget, ha nem él vele az az ő hibája, egyszer még bánni fogja.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!