Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 1 éve vagyok együtt és sokszor van olyan mikor azt mondja hogy nincs kedve szeretkezni meg most nincs kedve velem aludni!!Most az utóbbi időben 3 hónap alatt csak egyszer szeretkeztünk!régebben minden hónapban legalább 2 szer együtt aludtunk most 2 hónapban egyszer!és van amikor hazudik nekem!
2010. jan. 16. 12:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
akkor elmondom, nálunk mi volt. nagyon szerettem a barátomat, mindennél jobban, viszont állandóan otrombán beszélt velem, hülyének nézett, megalázott, önző volt, nem érdekelte, ha engem itthon kikészítenek, csak legyek vele (pedig egész nap együtt voltunk), és még így is szerettem, de nem bírtam. van olyan, hogy szeret de
2010. jan. 16. 12:54
 12/15 A kérdező kommentje:
Kárlek irjatok valami hasznos dolgott hogy ti mit tennétek a hejembe és hogy szerintetek miért csinálja ezt!!
2010. jan. 16. 13:02
 13/15 A kérdező kommentje:
(17)Fiú vagyok
2010. jan. 16. 13:02
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem biztos, hogy valami baja van. Csak azt nem értem, hogy mért nem mondja el. Addig ne hagy békén, amíg el nem mondja őszintén. Lehet nem is veled van valami, hanem magával, barátnővel ki tudja. A lányok ilyen fiatal korban vannak időszakok, amikor labilisak érzelmileg.

Próbáld vele csak a pettinget szerintem.

Amúgy ha hazudik az már nagyobb baj.

18L

2010. jan. 16. 13:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Mellékes: ha komolyan attól fél hogy teherbe esik, akkor szedjen tablettát, amellett fizikai képtelenség:)
2010. jan. 16. 15:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!