Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 1 éve vagyok együtt és sokszor van olyan mikor azt mondja hogy nincs kedve szeretkezni meg most nincs kedve velem aludni!!Most az utóbbi időben 3 hónap alatt csak egyszer szeretkeztünk!régebben minden hónapban legalább 2 szer együtt aludtunk most 2 hónapban egyszer!és van amikor hazudik nekem!
2010. jan. 16. 12:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
hát... akkor azt hiszem megunta a banánod, és van neki másik...
2010. jan. 16. 12:34
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem túl rózsás a helyzet, szerintem a kapcsolatotokkal lehet gond. A havi-kéthavi-háromhavi egyszeri együttlét bőven kevés, és még a hazugságai is...:S A körmére kéne nézni.
2010. jan. 16. 12:39
 3/15 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy szeret meg ha ősze veszünk akkoris ki akar békülni velem!A kőrmére néztem de nemtalálok sehol olyan dolgot amit nem szabad lett volna neki tenni!!Szeretném ha egy 17 18 éves lány is válaszolna mert hát ő csak lány!!Csak azt kérem hogy őszintén válaszoljatok!!
2010. jan. 16. 12:43
 4/15 anonim ***** válasza:
azért abban ne legyél biztos, hogy van valakije, viszont valószínűleg már nem szeret eléggé. (azért nem biztos, hogy van valakije, mert én is csináltam már ilyet, és nem volt senkim, egyszerűen nem vágytam a barátomra, mert már nem szerettem).
2010. jan. 16. 12:46
 5/15 anonim ***** válasza:
Én pont 18 éves lány vagyok:D (előző)
 6/15 anonim ***** válasza:
előző elötti...
 7/15 anonim ***** válasza:
12:46-os vagyok, 18 éves lány. én is mondtam a barátomnak, hogy szeretem, mert azt hittem, hogy igen. vagy legalábbis el akartam magammal hitetni, de rajtam kívül mindenki tudta, hogy nem működik a kapcsolat. szerintem nem akar megbántani, veled akar maradni, de valamiért mégsem. velem legalábbis ez volt, és nálunk is 1 év után jöttek a problémák.
2010. jan. 16. 12:48
 8/15 A kérdező kommentje:
Egyszerüen nem lehet az hogy szeret de
2010. jan. 16. 12:51
 9/15 A kérdező kommentje:
azt mondta hogy fél attól hogy teherbe esik mert majdnem volt már rá példa:Sés az nem lehet hogy ezért nem szeretkezik velem annyit?
2010. jan. 16. 12:52
 10/15 A kérdező kommentje:

Amugy ma velem alszik:D

ha nem lesz este semmi akkor elkezdem vele beszélni ezeket a dolgokat!

2010. jan. 16. 12:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!