Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem összejött egy olyan lánnyal, akiről előtte csomószor mondta, hogy milyen igénytelen/ronda. Miért?
Ennyire kétségbeesett lenne? A csajjal már vagy 3 éve ismerik egymást és soha nem tett egyik sem lépést a másik felé. Ráadásul mikor én még nem is ismertem az exemet, állítólag már akkor is cikizték haveri társaságban a lányt, hogy mindenkire rányomul/ronda/igénytelen meg, hogy 3 sör után bárkivel lefekszik, etc.
Erre szakítás után, miután én nem vettem őt vissza, bepróbálkozott ennél a lánynál azzal, hogy vesz neki fesztiválbérletet (!) és gondolom erre a csaj ugrott is.
Mikor nem bírtam ki és megkérdeztem, hogy ennyire lejjebb adta e az igényeit, olyanokat mondott, hogy hát nem is biztos, hogy olyan könnyűvérű a lány, igazából csak pletykákat hallott, etc (miközben az említett sztorikat évekig nekem személyesen látott dolgokként mesélte).
Ezek szerint igen fontos az exednek hogy legyen valaki mellete,nem vàrhat ràd egy ėleten àt. Neked is van kapcsid ės neki is .
De ha ėrdekel felkavart"vegyes ėrzelmek vannak"akkor mėg szereted,ės az ujj pàrorad csak àlltatod! Elsönek az exen kellet volna tul lenned mert igy magadnak hozod sorba a problėmàkat. Faj az exed,fàjdalmat okozol a mostani baràtodnak,ės mėg magadnak is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!