Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem összejött egy olyan lánnyal, akiről előtte
csomószor mondta, hogy milyen igénytelen/ronda. Miért?
Figyelt kérdés
Ennyire kétségbeesett lenne? A csajjal már vagy 3 éve ismerik egymást és soha nem tett egyik sem lépést a másik felé. Ráadásul mikor én még nem is ismertem az exemet, állítólag már akkor is cikizték haveri társaságban a lányt, hogy mindenkire rányomul/ronda/igénytelen meg, hogy 3 sör után bárkivel lefekszik, etc.
Erre szakítás után, miután én nem vettem őt vissza, bepróbálkozott ennél a lánynál azzal, hogy vesz neki fesztiválbérletet (!) és gondolom erre a csaj ugrott is.
Mikor nem bírtam ki és megkérdeztem, hogy ennyire lejjebb adta e az igényeit, olyanokat mondott, hogy hát nem is biztos, hogy olyan könnyűvérű a lány, igazából csak pletykákat hallott, etc (miközben az említett sztorikat évekig nekem személyesen látott dolgokként mesélte).
Sajnos:Ezt a nőt szerette, és ő kell neki valójában, te csak egy pótlék voltál mindig is neki. Jellemző pasi fedő reakció.
2014. aug. 23. 16:57
12/23 anonim válasza:
Ráadásul azt nem értem, hogy itt mit adod elő magad, hogy te már nem fogadod vissza mikor tök egyértelmű az irásodból, hogy már amikor kezdtél vele, akkor is ez a nő volt a pasi lelkébe. Tudtad, hogy mást szeret, akkor miért kezdtél vele? Szóval nem értelek.
2014. aug. 23. 17:01
13/23 A kérdező kommentje:
Na igen, ez igaz : DD De valószínűleg rosszul fogalmaztam meg, mert úgy néz ki, máshogy jött le nektek a helyzet. A kapcsolatunk nem abból állt, hogy szidta a lányt folyton, az már nekem is gyanús lett volna, csak mesélte, mikor szóba jöttek ilyenek, hogy volt pár ennyire meg annyira gáz csaj a társaságukban. Most, szakítás meg az utána való visszautasítás után még kb. 4 barátnőmre megpróbált face-en rányomulni és csak utána írt ennek a hölgyeménynek, hogy akar e ingyen fesztiválozni vele. Szóval nem valami elfojtott, lángoló szerelemről beszélünk, amit vissza kellett volna fojtania eddig : D
2014. aug. 23. 17:01
14/23 anonim válasza:
Nem is tudom igy mert nem ismert hogy milyen volt a kapcsolatotok egymàsal"ti milyen emberek"vagytok
Bàr a pasik nehezebben viselik ha ejtik. Lehet csak vissza akart szerezni,ęs ejjteni... fogalmam nincs :-(milyen ėsszjàràs van az exednėl
.... de ha menőzni akart volna,akkor egy dögösebb csajjal kellet volna tenie!
2014. aug. 23. 17:02
15/23 A kérdező kommentje:
".... de ha menőzni akart volna,akkor egy dögösebb csajjal kellet volna tennie!" Igen, ezen csodálkozom én is, hogy ha már én nem vettem vissza, meg a barátnőim is lerázták (sőt, úgy tudom, hogy az előttem való exénél is próbálkozott, de ez nem tuti), akkor már csak ez maradt?
2014. aug. 23. 17:05
16/23 anonim válasza:
Ez annyit jelent hogy akkor a az exednek mindegy csak legyen valakije .. mivel az elözö ex nėl is beprobàlkozott.
Baràtnöid is leràztàk.
Ės te is.
Szerintem ne foglalkozz vele.. bàr te mėg szereted??
2014. aug. 23. 17:09
17/23 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tudom, hogy 1-2 válaszoló miért ilyen agresszív, sajnálom, ha valami személyes traumát idéztetek fel és titeket vert át valaki, de én nem voltam pótlék : ) Nem azért, mert képtelen lennék elfogadni ilyesmit, fogadtam már el előző kapcsolatomban, de én ismerem mind magamat, mind az exemet, mind a kapcsolatunkat. Nem magatokból kell kiindulni, ha titeket kihasználtak :)
2014. aug. 23. 17:09
18/23 A kérdező kommentje:
17:09 Elég vegyes még, nem csengtek még le bennem teljesen a szakítás utáni érzések, de szeretni már nem szeretem. Annyi, hogy érdekel, mit miért csinál, de ezzel is fel szeretnék már hagyni, mert nekem azóta van új kapcsolatom és inkább arra kéne koncentrálnom. Csak ezen meglepődtem, hogy ha már én leráztam, az exe is, a barátnőim is, akkor ennyire fontos, hogy legyen akárkije is.
2014. aug. 23. 17:12
19/23 anonim válasza:
Mi közöd hozzá? Megszabnád kivel hálhat? Gondolom neked senki sem állított répát azóta azért puffogsz.
2014. aug. 23. 17:21
20/23 A kérdező kommentje:
Ha tudnál olvasni, feltűnt volna az előző kommentben, hogy van kapcsolatom : ) Majd ha elővetted a vibrátorodat és kicsit megnyugodtál, mesélj még.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!