Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a tömeg lányokról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a tömeg lányokról?

Figyelt kérdés
Fiuk/lányok mit gondoltok azokról a tömeg lányokról akik a VIVA-t meg egyéb szenny csatornákat, lapokat utánoznak? Akiknek nincs egyedi stílusuk, csak majmolnak? És akik azt vesznek fel amit az egyes műsorvezetők, újságírók mondanak? 3-4 éve mér nem volt ilyen???
2010. jan. 15. 16:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%

17:14!

Azért szeretik annyian, mert olyan kis tündibündi, cukcsi fijú, és a fél ország szerelmes belé. Nem mondom, hogy rossz a zenéje, mert egy-két számát én is meghallgatom, de nem szeretem ezeket a "megcsinált" sztárokat. Volt egy stílusa, aztán médiasztár lett, és csináltak belőle egy olyan fiút, akire igénye van a tinilányoknak.

(17:08-as)

2010. jan. 15. 17:30
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
What the fuck is SP?feltehetőleg én se ehhez a túlcivilizált társadalomhoz kötöm magam,mert nem tudom ki ő,de lehet hogy emiatt oriási hibát követtem el?!.
2010. jan. 15. 17:39
 13/20 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem igazán jönnek be ezek a csinált "sztárok". Noha nem hinném, hogy kis hazánkban beszélhetnénk egyáltalán sztárokról...
2010. jan. 15. 18:26
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Sp am szerintem nem gáz,de a zene amit csinál sajnos koppintás..

a trendi srácok,trendi lányok csapata..hmm..

Én is adok magamra,de nem az a napom csúcspontja amikor kivasalom a hajamat..

az a fura,hogy a hugom is kezd "átalakulni"..és ez elég zavaró..

2010. jan. 15. 19:21
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen csajokat én csak meg szoktam dugni, aztán annyi. de komoly kapcsolatba nem kezdenék velük, mert nem bírnám elviselni őket, viszont elég sok divatmajom srác pont az ilyen nőkkel akar komoly kapcsolatot, hogy villogni tudjon velük a haverjai előtt...
2010. jan. 15. 23:40
 16/20 anonim ***** válasza:

ki/mi az az SP? :O

na én ennyire követem a trendet - azt se tudom ki-ki..

19L

2010. jan. 16. 02:41
 17/20 anonim ***** válasza:
Sean Paul
2010. jan. 16. 07:54
 18/20 anonim ***** válasza:

sp? az mi vagy ki?:D

tv-m sincs 4 éve:D

van jobb dolgom is mint "trendinöltözködni"...

normálisan feltudok öltzöni,hajam sem szénaboglya,festék nulla rajtam,max szemceruza,de igy is tetszek sok embernek,de ezek közül max az érdekel,h páromnak tetszek,de ő sem egy "trendifiu",nem is lógunk plázákban naphosszat...valakiknek dolgozni is kell...

2010. jan. 16. 08:50
 19/20 anonim ***** válasza:

tökigaza van az előttem szóló 3 embernek,az a probléma,hogy a sulikban is kialakult ez a "klikkesedéés"

ha nem vagy klón,akkor nem kerülsz be,és te vagy a szánalmas,ha máshogy nézel ki..

ez annyira gáz szerintem,,

az sem értem pl,aki egész álló nap plázázik,ok elmegyek moziba,vásárolni, kaja/kávézás..de ezen kívül mi van még ott amiért egész nap ott kell ülni?

mondja már meg valaki..

2010. jan. 16. 13:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Foggalmam sincs, mi az az SP. Én csak ZP-ről tudok.Annyit, hogy a volt osztálytársaim már 14! éves korukban ott buliztak. Elk*rvul a világ. Tűnnek el az egyének. Egyéniségek. csak a k*rvák maradnak meg. Mellesleg én is vasalom a hajam. Esetleg baj? Jahh, és 17 éves fiú vagyok.(Szeretem a rock zenét és szerettem volna hosszú hajat. Mellesleg lehet mondani rám akármit, de a férfiaknak is hosszú hajuk volt régen. Jahh, és csak egyenesítem a hajam, hogy ne göndörödjön.) Itt a k*rvák támadása. Képzeld el, ő már 15 évesen elveszti, 17 évesen gyereke van. Milyen lesz az ő gyereke? 12-n elveszti, 14-en gyereke van???
2010. jan. 16. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!