Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a tömeg lányokról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a tömeg lányokról?

Figyelt kérdés
Fiuk/lányok mit gondoltok azokról a tömeg lányokról akik a VIVA-t meg egyéb szenny csatornákat, lapokat utánoznak? Akiknek nincs egyedi stílusuk, csak majmolnak? És akik azt vesznek fel amit az egyes műsorvezetők, újságírók mondanak? 3-4 éve mér nem volt ilyen???
2010. jan. 15. 16:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmasnak tartom őket. De leginkább azokat akik a piának, bulinak, csajoknak, pasiknak élnek. És azt hiszik ez az lélet és aki nem ezt csinálja az unalmas és nem is élt! Utálom az ilyeneket és a falra másznék tőlük...

18L

2010. jan. 15. 16:49
 2/20 anonim ***** válasza:
24%

Ha ez tetszik akkor mért ne. :D

Én is ilyen vagyok...xD

2010. jan. 15. 16:52
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nem foglalkozom az ilyen lányokkal. Számomra fontosak a belső tulajdonságok, aki pedig ennyire befolyásolható, és ennyi esze van, azzal nem tudok mit kezdeni. Szerintem 4 éve sem voltak kevesebben, csak azóta megtöbbszöröződött a médiából érkező igénytelen fostömeg (bocs a kifejezésért, nem tudtam szép szóval ezt nem tudom kifejezni.).

19F

2010. jan. 15. 16:55
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, meg nem voltam olyan régen tini, (19 vok), de mi anno nem voltunk ennyire befolyásolt,beszűkült tudató, tömeg cikkek. Na reklám: Ne hagyd ki a viva trendet :S:S:S Hát nekem ne mondja meg senki mit vegyek fel, senkit nem majmolok, a stílusom csak az enyém. Csinosan öltözködöm, de nem a szerint, hogy mit mond a viva vagy a bravo vagy mit tudom én mi. Ennyi kreativitás sincs már a mai tini lányokban????
2010. jan. 15. 16:59
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki nem úgy trendi, akkor egy lúzer bizonyos körökben. Melyik fiatal gyerek akar az maradni?! Merénylet ellene, ha nem engedik. Kinövik!
2010. jan. 15. 17:06
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit gondolok róluk? Egészségükre. Csak a saját szegénységi bizonyítványukat állítják ki azzal, hogy más embereket próbálnak utánozni mind stílusilag, mind külsőleg. Igazából nem foglalkozom különösebben velük, én tudom magamról, hogy nem élek ilyenekkel. Sajnálom, hogy ennyire nincs egyéniségük, hogy más hatására élnek nap, mint nap. :)

19/L

2010. jan. 15. 17:08
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik nincs. A mi dolgunk marad fenntartani a civilizációt :)

19F

2010. jan. 15. 17:08
 8/20 A kérdező kommentje:
Van benne valami :)
2010. jan. 15. 17:10
 9/20 anonim ***** válasza:
54%

(Bocs az előző postok hibáiért, mindig átfogalmazom az eredeti mondatom, és benne marad egy-egy szó :D)

Hiába, nagy feladat elé nézünk :)

Gyanítom Ti sem szeretitek, de lányként talán jobban átlátjátok ezen folyamatok kitűnő példájának, SP népszerűségének az okát. Mit esznek annyira rajta a tinilányok?

19F

2010. jan. 15. 17:14
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
SP.Mit esztek rajta csajok?!...semmi különös nincs benne...ja vagy ismert és eldúdol pár számot,ezért?!
2010. jan. 15. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!