Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt maradnál egy vásárlási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnál egy vásárlási kényszeres lánnyal?

Figyelt kérdés

Olyannal, aki minden héten vesz magának valami apróságot. Vagy egy tábla csokit, vagy egy tusfürdőt..

Tehát 3-400Ft-nél nem költ többet pluszba, de az egy hónapban már 1200-1600Ft.

És tusfürdőt elég lenne havi egyszer venni.

Megpróbálnád leszoktatni, vagy nem bírnád mellette?

2014. aug. 20. 15:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Oké, de ameddig kicsiben csinálod, ilyen 1-2 ezer ft-tal addig senkit sem érdekel.
2014. aug. 20. 15:15
 12/17 anonim ***** válasza:

"tusfürdőt elég lenne havi egyszer venni."

Nem olyan biztos.

2014. aug. 20. 15:21
 13/17 anonim ***** válasza:
loool :D amikor rákattintottam a kérdésre azt hittem min 100 ezerről lesz szó... de heti 3-400 ft?? nemááár :D nem vagyok vásárlási kényszeres de ennél sokkal többet költök hetente fölösleges dolgokra :D és ha elmegyek vásárolni akkor tényleg sok pénzt költök :D bár megjegyzem hogy a saját keresetem! :D szerintem itt nem a lánnyal van a gond, hanem az olyan zsidókkal mint te :D az ilyen spur alakokat nagyon nem bírom! én téged dobnálak ki :D
2014. aug. 20. 15:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A vicces az lenne, ha a következő hozzászólásodból kiderülne, hogy nem is a Te pénzedből, hanem a saját pénzéből költ havonta "kemény" 1200-1600 Ft-tal többet, mint ami szerinted indokolt lenne.

2014. aug. 20. 15:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Havi 1600ft?:D Az semmi, a legtöbb lány elmegy vásárolni és elver félszázezret ruhákra...
2014. aug. 20. 16:13
 16/17 anonim ***** válasza:
ez most komoly kérdés? azt hittem ilyen havi sok tízezerről lesz majd szó, meg hasonlók... havi szinten pár ezer forint mit számít? én is szeretek vásárolni és szívesen venném ha a barátnőm is szeretne, mehetnénk együtt leárazásokra a Zarába :D
2014. aug. 20. 16:50
 17/17 pinkpancser ***** válasza:
Havi 1500? Hétvégén haverokkal lemegyünk meginni valamit, akkor egy kör többe van :)
2014. aug. 21. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!