Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ez a fürdőgatya?
A csajom hazaállított a kedvenc helyéről (Cal_onia) egy fecskével, mert már féláron lehet venni fürdőruhát, magának is vett, engem meg meglepett eggyel. Felpróbáltam, ő teljesen odavan érte, de mondjuk ő vette, szóval biztos nem fogja leszólni. Kívülállóként nektek milyen? Csináltam pár képet, közelebbit, távolabbit, bocs, ha sok, de legalább elég a véleményezéshez.
Elsőre furcsálltam.. de minél több ideig nézem, annál jobban tetszik. :D
Olyan újszerű, nem láttam még hasonló fecskét, de tulajdonképpen jól néz ki.
Bocs, nekem sem tetszik, olyan magamutogató, direkt kiemeli a szín és a fazon a farkad. Amikor nagymellű nő felvesz egy fehér bikinit, hogy még jobban bámulják, arra emlékeztet, hogy jó, többen rád bámulnak, és?
Hordd, ha tetszik, de én égnék ha a pasim ilyet viselne.
Atletikosz trikosz
Itt van VV Alekosz :D
Szerintem jó, hol vette? Mennyiért? :D
Vennék én is :D
Bocs, hogy offolok.
Ha megengedsz egy indiszkrét kérdést: hány cm hosszú a farkad lankadtan és mennyi mereven? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!