Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na mostmár full kiborultam!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na mostmár full kiborultam! Meddig lehet alázni egy nőt aki szeret?

Figyelt kérdés
El kell hinnem,hogy a dörzsölt férfiak ennyire aljasak?Nekik nincs lelkük?Meddig lehet kihasználni,visszaélni egy személy odaadásával lelkiismerst furdalás nélkül?Igen én így jártam,moytmár csak kábulni akarok és nem élni!Köszönöm neked!A való élet néha annyira kegyetlen.😞😞😞
2014. aug. 17. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ÉS te végig vak voltál? Mert ezek szerint ki is lehetett használni.
2014. aug. 17. 22:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Akarsz beszélni róla?
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
hahahahaha :'DD
 4/8 anonim ***** válasza:
Biztos valami szociopatával akadtál össze de hát ez van, hagytad magad. Az írásodból gondolom, hogy nem egyszeri alakolm volt ezért te is hibás vagy, hogy ez megtörtént.
2014. aug. 17. 22:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tom
2014. aug. 17. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Gyere, igyunk meg egy üveg jóféle spanyol vöröset.
2014. aug. 17. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad kimutatni ennyire az érzéseidet, és mindig óvatosnak kell lenni, akármennyire is tökéletesnek tűnik az a férfi. Sőt ha valaki nagyon tökéletes, akkor az már eleve gyanús. Sose szabad senkiben 100°%-an megbízni. Gondolom tanultál az esetből, és legközelebb tudod mire számíthatsz, óvatosabb leszel.

Ha nem trollkodásból írtad, mert az írásod alapján nem egyértelmű :) De a fentiek mindenkire vonatkoznak, főleg aki valóban így járt...

2014. aug. 17. 22:12
 8/8 anonim válasza:
100%
Nyugi nem vagy ezzel egyedül, velem is ugyanezt csinálta egy személy akit szerettem :( És igazad van a való élet tényleg kegyetlen, dr reménykedjünk hogy a végén jól alakul minden! És nem bennünk van a hiba hanem bennük és remélhetőleg úgyis megbánják mit tettek, előbb vagy utóbb.
2014. aug. 17. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!