Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na mostmár full kiborultam! Meddig lehet alázni egy nőt aki szeret?
Figyelt kérdés
El kell hinnem,hogy a dörzsölt férfiak ennyire aljasak?Nekik nincs lelkük?Meddig lehet kihasználni,visszaélni egy személy odaadásával lelkiismerst furdalás nélkül?Igen én így jártam,moytmár csak kábulni akarok és nem élni!Köszönöm neked!A való élet néha annyira kegyetlen.😞😞😞2014. aug. 17. 22:02
1/8 anonim válasza:
ÉS te végig vak voltál? Mert ezek szerint ki is lehetett használni.
4/8 anonim válasza:
Biztos valami szociopatával akadtál össze de hát ez van, hagytad magad. Az írásodból gondolom, hogy nem egyszeri alakolm volt ezért te is hibás vagy, hogy ez megtörtént.
6/8 anonim válasza:
Gyere, igyunk meg egy üveg jóféle spanyol vöröset.
7/8 anonim válasza:
Nem szabad kimutatni ennyire az érzéseidet, és mindig óvatosnak kell lenni, akármennyire is tökéletesnek tűnik az a férfi. Sőt ha valaki nagyon tökéletes, akkor az már eleve gyanús. Sose szabad senkiben 100°%-an megbízni. Gondolom tanultál az esetből, és legközelebb tudod mire számíthatsz, óvatosabb leszel.
Ha nem trollkodásból írtad, mert az írásod alapján nem egyértelmű :) De a fentiek mindenkire vonatkoznak, főleg aki valóban így járt...
8/8 anonim válasza:
Nyugi nem vagy ezzel egyedül, velem is ugyanezt csinálta egy személy akit szerettem :( És igazad van a való élet tényleg kegyetlen, dr reménykedjünk hogy a végén jól alakul minden! És nem bennünk van a hiba hanem bennük és remélhetőleg úgyis megbánják mit tettek, előbb vagy utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!