Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostmar muszaj megtudnom ez mit jelent?!
Nem jelent semmit sem, csak annyit, hogy vágysz rá, hogy bemutasson és fáj, hogy titkolózni kell.
Szerintem közel sincs meg minden, ami egy kapcsolathoz kell. Mert az a minimum, hogy nem titkol mások előtt, hanem felvállal.
Szerintem keress mást, ha nem változtat ezen. Ennek így nincs sok jövője.
Nem kicsit használ ki.
Szerinted miért titkol?
Ha szeretünk valakit, arra büszkék vagyunk.
Ha ennyire számít a származása, akkor mit vársz a jövőben? Nyilván akkor később sem leszel elfogadható a családjának.
Veled szórakozik, aztán majd bemutat nekik egy rendes szintén nem magyar lányt.
Hány éves vagy egyébként? Annyi, mint a fiú?
Ne pazarold el a fiatal éveidet egy ilyen kamu kapcsolatra.
Az álmod, csak annyit jelent, hogy az elmédet macerálja a pasi-probléma és próbálja feldolgozni.
De légyszi, válaszolj Nyolcaska kérdéseire, és azt is áruld el milyen származású a fickó. Valamiért én is muszlimra tippelek... Ja igen, az, hogy "jajj, de ő nem magyar" sok mindenre ad magyarázatot. Arra, hogy kihasználjon és bunkó legyen veled nem.
(Külföldi pasim van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!