Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha már emiatt kiborultam?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy fiúval, nagyon-nagyon tetszik a külseje, imádom az egész srácot. Úgy tűnt, én is tetszem neki, hívogatott cukrászdába, stb. Meg a haverja megsúgta nekem, hogy csak nekem lájkolgat képet, meg engem bökdös. Azt hittem, sínen vagyok. Erre nemrégen felmentem, és láttam, hogy 2 lánynak is lájkolt képet. Nem ismertem magamra, sírógörcsöt kaptam. Miért vagyok már ilyen féltékeny, és mi lehet velem? Nem értem magam... ez szerintem elég durva, hogy ilyen vagyok. Mit tegyek?2014. márc. 18. 18:50
3/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy gyerekes vagyok... 16L
2014. márc. 18. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!