Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagálom túl, vagy másnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl, vagy másnál is így van?

Figyelt kérdés

A barátom elég elfoglalt, sokat dolgozik, így előfordul hogy egy nap nagyon keveset tudunk beszélni.

Van hogy nem is ír, és tudom hogy sok dolga van, de olyan rossz érzés, hogy nekem folyton hiányzik, és úgy érzem ha ő is így lenne vele, biztosan keresne, lenne kicsi szabadideje.

Nálatok is van úgy, hogy pár napig nem is tudtok sok időt egymásra fordítani? Vagy a férfiaknak ezt alapból könnyebb elviselniük?

2014. aug. 17. 17:31
 1/4 ASOT ***** válasza:
Ha van egy párom és nem tudunk találkozni, legalább telefonon tuti beszélünk minden nap.
2014. aug. 17. 17:34
 2/4 anonim ***** válasza:
azzal nincs semmi gond, ha hiányzik, ez normális, de arra figyelj, hogy ne "tapadj" nagyon, mindenkinek kell egy kis szabad tér:)
2014. aug. 17. 17:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt ilyen időszakunk a párommal, de azért vagy reggel vagy este beszéltünk 1x.
2014. aug. 17. 17:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha kevesebb szabadidőd lenne, akkor kevesebbet tudnál agyalni hülyeségeken. Javaslom menj el dolgozni.
2014. aug. 17. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!