Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne legyek ennyire féltékeny? Vagy lehet hogy csak én reagálom túl?
A barátommal több mint 1 éve vagyunk együtt,és jött az osztályába egy új lány.A csaj az nagyon nyomul a barátomra,olyan szinten hogy szinte félpucér képeket küld neki meg minden.Engem nagyon irritál ez a lány.Persze a barátom elmegy vele sétálni,hazakíséri és én féltékeny vagyok.A többi osztálytársa szerint nem néz ki olyan jól a lány..dea képei alapján..hát..szerintem tök szép..
Nagyon túlreagálom?
"Persze a barátom elmegy vele sétálni,hazakíséri"
faxa barátod van ha nem téged kísér haza hanem mást!!!
Amúgy meg nem tartja a lány tiszteltben, hogy kapcsolatban vagytok?
Másrészt valószínűleg csak szét akar titeket választani!!! Nem akar semmi komolyat...
Kort írhatnál!
Szerintem nem reagálod túl. Jogos!
22/F
Fúúú, én megtépném azt a rib.ncot!!
Ha tudod, hogy nyomul rá, szerintem fuss össze vele "véletlenül" és kicsit beszélgess el a fejével. Meg a barátodéval is!
16*
És egyszer már találkoztam vele és megmondtam neki hogy száljon le róla,de tovább nyomult..
Akkor beszélgess el nyomatékosabban a barátoddal, és szerintem a csajjal sem ártana még egyszer.
Amúgy én is eléggé féltékeny tipus vagyok. Teljesen átérzem a problémád!
Ez a srácnak kéne intéznie.
Neki kéne lekoptatni. De erős a gyanúm, hogy kifejezetten élvezi, hogy valaki rajong érte.
Nem reagálod túl, elég egyértelműen le akarja fektetni a pasit, ha félmeztelen fotókat küld neki :) Szóval ez a srác asztala valójában, neki kéne azt mondani, hogy hagyja már békén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!