Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy féltékeny vagyok?
Figyelt kérdés
Meg van az esélye, hogy tetszem egy csajnak, rám mosolyog stb.. De töri projekten félek, hogy más fiúkkal lesz beosztva, és ez egész éves dolog, szóval féltékeny lennék ha a gyökerekkel, illetve pawakkal kerülne össze.. Amúgy normális csaj, nem volt még barátja, kitűnő is. Gondolom nem jönne össze egy bukasra álló gyerekkel, és egy pawaval akik folyton viccelodnek és szetcseszik az órákat. De ő is szokott röhögni vicceiken.. Én normális vagyok, nem nézek ki rosszul ráadásul okosabb is a többitől, jeles vagyok.. Cselekedjek és hívjam el valahova jövő héten? Egyik lány barátom azt mondja, hogy biztos tetszem neki.. Csak félek ha visszautasitana akkor pletyka tárgya lennék az osztályban. Normális hogy ezen vagyok féltékeny??2013. dec. 14. 10:21
1/1 anonim válasza:
Attól, hogy odamész hozzá, és privát megkérdezed, eljönne-e veled valahova, még nem leszel pletyka tárgya, akkor sem, ha elutasít.
Azért meg nem érdemes féltékenynek lenned, hogy valakivel egy csoportba kerül. Az még nem ok arra, hogy rögtön bele is essen valakibe... Jó nagy hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!