Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezentúl úgy választok férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezentúl úgy választok férfit hogy fontos lesz az anyagi helyzete. Ez miért olyan felháborító itt sok embernek?

Figyelt kérdés
Ha már saját magam nem születtem jó családba, és nem volt szerencsém az életben jó munkát találni, akkor mégis mit csináljak? Várjak a lotto nyereményre? Volt már egy pár kapcsolatom, de a legutóbbival betellt a pohár. 4 év után sem volt hajlandó összeköltözni mondván neki erre nincs felesleges pénze, jó neki a szülőknél is, 26 évesen. Én pedig már vágyom arra hogy elköltözzek itthonról, ahogy azt felnőtt nőtől illik, és a saját életem élhessem. Szeretnék gyereket is 2-3 év múlba. Viszont ezt a saját 100 ezres fizetésemből, és nulla szülő támogatással lehetetlen megvalósítani. Ezért megfogadtam hogy a jövőben tudatosan választok párt, nem csak a vak szerelem alapján. Legyen 30-35 közötti, vágyjon már ő is családra, legyen saját tehermentes lakása, autója, egyikből sem luxus kategória, elég egy két szobás panel és egy 10 éves kocsi is, 150 200 közötti kereset már jó. A lángoló szerelem úgyis elmúlik 2-3 év múlva, ez tény, utánna viszont nem mindegy hogy olyan emberrel leszek együtt aki melett biztonságban vagyok, vagy olyannal aki melett éhezni kell és folyton rettegni a holnaptól. Szüleim is ezt sulykolják belém egy ideje látva a nővéreim példáját. Itt viszont, és pár barátom által ez valami elítélendő dolognak számít. Ha én ekkora kis fizetésből saját autót tartok fennt, és gyűjtök lakásra, akkor miért ne lehetne ennyi elvárásom a leendő párommal szemben. Ennyire álszentek az emberek?
2014. aug. 17. 03:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
6%
jaguár te buta vagy gonosz meg kicsinyes és ráadásul még hímsoviniszta is inkább hallgass...nem szeretem az ilyen buta képmutató férfiakat miért nem vagy már akkor inkább meleg ha úgy oda vagy a pasiktól...de gondolom barátnőd már neked se volt jó ideje
2014. aug. 17. 03:39
 12/24 anonim ***** válasza:
89%

#11 Elgurult a gyógyszer?

A kérdező egyértelműen pióca, hisz a pénze kell csak a leendő pasijától.

2014. aug. 17. 03:43
 13/24 anonim ***** válasza:

"buta, gonosz, kicsinyes, hímsoviniszta"

Elárulod pontosan miből vontad le ezeket a következtetéseket? Legjobb lenne, ha idéznél valamit amikből egyértelműen kiderül.

De tudod mit, inkább nem érdekel! Jó éjt!

2014. aug. 17. 03:44
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

életképes partnert keresel nincs ebben semmi hiba.

csak azért valamit neked is tenni kellene nem csak várni a sült galambot.

kezdj el konditerembe járni,legyen étrended,szép barna bőröd.

felháborító meg azért lehet,mert ebbe a kategóriába gyerekek írkálnak 90%ba akik azt sem tudják mi az a sárga csak.

annyit tudnak,hogy nekik a 16 ropis puma,nike meg adidas táska kell,mert a többieknek is olyan van,de arról fogalmuk sincs,hogy azt a lóvét meg is kell keresni apuéknak.

de igazából ezzel sincs hiba,mert fiatalok,még nem értik a kérdésed jogosságát.

2014. aug. 17. 03:46
 15/24 anonim ***** válasza:
*sárga csekk
2014. aug. 17. 03:49
 16/24 anonim ***** válasza:
91%
Szerinted jó dolog pénzért szopni?
2014. aug. 17. 04:07
 17/24 anonim ***** válasza:

"ahogy azt felnőtt nőtől illik, és a saját életem élhessem"

Tehát neked 100 ezres kereseted van, de ahelyett, hogy ugyanennyit várnál el (ami még jogos lenne), "150 200 közötti kereset már jó", ahogy persze lakás is kell.

Önmagában az, hogy anyagi oldalról is mérlegelsz egy párkapcsolatot, még nem lenne gond, az együttélésnek igenis vannak gyakorlati oldalai is. De az a nők legtöbbjében mglévő irreális önkép és kettős mérce, amivel önmagukat túlértékelve mindig többet és jobbat akarnak, mint amit amúgy ők maguk tudnak nyújtani, ez komolyan vicc, és ez nálad is ugyanígy megvan. Elvégre megérdemled, igaz?

Írnád inkább azt, ahogy azt felnőtt nőtől illenék most már, a saját életed élhessed, de más erejéből finanszírozva, kitartottként.

Pusztán azért, mert valamivel reálisabban és kevésbé elrugaszkodottabban állsz hozzá (nem kell luxus, írod), attól még ugyanúgy egyenlőtlenül közelítesz. Ha olyan igényeid vannak, amiket nem tudsz önerőből megteremteni, és neked kell az, hogy lakást + kétszer annyi fizetést a rendelkezésedre bocsájtsanak, akkor már ne is haragudj, ne csodálkozz azon, ha ez emberek nevén nevezik azt, amit valójában akarsz. Ott, ahol a férfi lényegesen többet tol bele a közös kapcsolatba, mint amennyit te tudnál, és ezt az anyagi különbözetet te el is várod, az csak enyhébb változata annak, amikor egy műkörmös/kirakatrendező OKJ-s műnő szinte nulla önerő mellett beszél arról, neki milyen igényei is vannak, ő mit is érdemel meg.

A reális és korrekt hozzáállás az lenne, én keresek havi százat, van saját autóm, akkor amit jogosan elvárhatok, az a szintén 100-as fizetés és a saját autó. Hiszen ezt tudom én is nyújtani. Ha ennél több/jobb egzisztenciával bírsz, annak csak örülni lehet, de nem várhatom el.

Ha pedig tényleg nem érdekel téged egy érzelmi alapú párkapcsolat, ahogy írod, " A lángoló szerelem úgyis elmúlik 2-3 év múlva, ez tény", akkor meg talán nem kéne zokon venni, ha kimondják nyíltan és egyenesen ami vagy.

2014. aug. 17. 05:12
 18/24 anonim ***** válasza:

Na, legalább leírja pár nő konkrétan, hogy egy gerinctelen, inkorrekt liba.

De ha a férj csinál valamit, jujjj de fel vannak háborodva...tessék megnézni a családi kapcsolatok részt.

Lehet, itt éretlen fiatalok vannak, de ők legalább őszinték, nem álszenteskedő érett tehenek, akik játsszák a szűzlányt felnőtt korukra, és megmondják nyíltan, ha valami nem korrekt.

A csajok meg sunnyognak, és viháncolnak, hogy milyen jópofák ők.

Tiszteletem a kivételnek, mert vannak rendes lányok, nők, de sajnos többségében van gerinctelen, nagypofájú nőkből, akik azt hiszik, az ő s..gükből süt a nap.

2014. aug. 17. 06:04
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Elvárások vannak. Azért legalább van olyan alakod mint Palvin Barbarának és lenyeled napi 4-szer? :D
2014. aug. 17. 06:15
 20/24 anonim ***** válasza:
Ez ma már nem feltűnő, sokan így tesznek - sajnos. Amúgy a házasság, párkapcsolat vagy bárhogy nevezhetjük a mai "kapcsolatokat", bizonyos mértékben gazdasági ésszerűségről/?/ is szól (pl.: könnyebb, ésszerűbb 2-en fenntartani egy lakást).
2014. aug. 17. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!