Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meggondolta magát? Mi lett a fiúval, ha ezelőtt még fontos voltam neki?
Múlthéten megismerkedtem neten egy fiúval, és vasárnapig mindennap órákat beszéltünk. Az elején mondtam, hogy lassítson kicsit, mert ő már drágànak, stb.. hívott, meg tervezgette a 'jövőt', hogy következő nyáron hova megyünk, stb.. Akartunk találkozni is, mert tényleg nagyon aranyos volt, komolyabb dolgokról is beszéltünk. Vasárnap sem csináltam semmit sem, csak mivel külföldi, kérdezgettem a vallásáról, de normális dolgokat, és azt mondta, hogy nyugodtan kérdezhetek. Aztán egyszer csak nem írt. Írtam neki hétfőn facebookon, de meg se nézte, viszont párszor volt már fent. A társkeresőn is írtam neki, viszont ott még nem volt fent. Na akkor ennek vége is van? Vasárnap mondta, hogy valami ünnepjük lesz, meg most költözködik is. De ha múlthéten végig tudott velem beszélgetni, akkor most miért nem. Nem hinném, hogy talált másik lányt, mert nem az a 'csajozós' típus, inkább csendesebb, meg örült, hogy végre talált egy lányt, akivel tudott angolul beszélni, mert eddig nem igazán találkozott ilyennel.
Nem igazán érdekel, mert alig beszéltünk egy hétig, csak kicsit rosszul esik, hogy múlthéten még 'mindene' voltam, mostmeg még csak el sem olvassa, amit írtam.
"Vasárnap mondta, hogy valami ünnepjük lesz, meg most költözködik is."
Szerintem nem kell többet írnom. :)
Gondolom azért nem ír, mert költözik meg nem ér rá
Nem kell egyből a rosszra gondolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!