Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdésem a fiúkhoz szól. Ti mit tennétek?
Szóval, képzeld el a következő helyzetet:
Katona vagy egy várban, ott szolgálsz. A király azt mondja, hogy vigyél a börtönbe a társaddal egy lányt (aki csinos). Meglátod a mellét, és rögtön meg akarod hágni. De el kell vinned a börtönbe. Mit gondolsz, ráér 20 perc múlva is elvinni őt? Végül is őrizet alatt áll így is, úgy is.
ilyesmi királyt képzeltem el, csak teltebbet és komolyabb, szigorúbb nézéssel! a keze az arca mellett van miközben beszél, tehát hátra van dőlve a trónjában, könyököl és "odahajolt a kezéhez"...és csak lazán int, hogy "vezessék el"...nyugodt, megfontolt, határozott és hangosan beszél...ja és az én fejemben barna szeme volt :)
#14 vagyok.
Ahelyett, hogy megerőszakolnám elmennék szolgálat után a tavernába szórakozni a szajhákhoz, vagy meghúznám a felszolgálólányt.
Ha a szépsége miatt tartanák csak fogva, esetleg csak úgy koholt vádak alapján, akkor megszöktetném\elengedném... Lehet nem lát évekig nőt katona, de azért még megerőszakolni egy ártatlan síró lányt... Nem állna fel...
Szóval megszöktetném és elmennék farmernek, vele vagy nélküle... :)
19F
Kérdésnél maradva...
A király rá jönne, hogy valaki járt a leányban, mivel abban a korban nem volt gumi így a tárat benne hagyták (kecske herét hanyagoljuk... :D), szóval felakasztana, lefejezne, vagy engem rakna meg, így maradok a farmeros, szöktetős verziómnál, még ha nem is választék... ;)
Ui. Ha lenne barátnőm, kibéreli az egri várat (...) akkor benne lennék... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!