Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdésem a fiúkhoz szól. Ti mit tennétek?
Szóval, képzeld el a következő helyzetet:
Katona vagy egy várban, ott szolgálsz. A király azt mondja, hogy vigyél a börtönbe a társaddal egy lányt (aki csinos). Meglátod a mellét, és rögtön meg akarod hágni. De el kell vinned a börtönbe. Mit gondolsz, ráér 20 perc múlva is elvinni őt? Végül is őrizet alatt áll így is, úgy is.
Elvinném a börtönbe és a társammal együtt ott rendeznénk egy édeshármast! :)
18/F/bi
hát fura egy kérdés :D elképzeltem magam egy trónteremben ahol a király utasít, hogy vigyem le a lányt a börtönbe...
A király ül az arany trónján koronával a fején, fehér vörös aranyba öltözve, elég dagi feje van a sok zabától, de attól elég szigorú tekintete, sötét körszakálla...én meg talpig vasba öltözve, lándzsával a kezemben :D csóró csaj meg kissé szakadozott fehér ruhában...
Na szóval a társammal elindulunk és kísérjük le a lányt a cellákhoz...én nem szólok semmit, a társam sem...csak a lány könyörög...nem erőszakolnám meg, ha meg ő is akarná akkor egyértelműen azért akarja, hogy elengedjük utána, szóval igazából mégsem akarja...szóval nem tenném meg, nem erőszakolnám meg, elég nagy lelki törés neki az, hogy a börtönben kell sínylődnie...nem akarok még egy lapáttal rátenni erre, főleg, hogy én kísérem le a cellába, már így is túl sokat tettem...nem fokoznám...
ja igen a mell villantós rész kimaradt de most már mind1...
21F
#4, nem ment az agyamra :D csupán én is szeretem a fantasyt.
Egyébként azért kérdeztem, mert lány lévén nem tudok férfi ésszel gondolkodni, egy férfi jobban meg tudná mondani. De szerintem ha fiú lennék, rászánnám azt a 20 percet :D Végül is, a katonák évekig nem igazán látnak nőt, csak vért és kegyetlenséget. Aztán, amikor alkalmad van rá, hogy meghágj egy nőt, szerintem megtennéd. Persze embere válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!