Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kb.14 éves fiúkhoz szól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb.14 éves fiúkhoz szól a kérdés! Hogy fejezitek ki hogy tetszik egy lány?

Figyelt kérdés

Volt egy kérdésem (meg van is.. :D) aminek ez a szövege: "Most mi van? Nagyon nem vágom. :/

Van egy srác elég régóta haverok vagyunk.

De kb október óta elég közel kerültünk egymáshoz.

Fázis 1.: haverkodunk rengeteget beszélünk táncolunk, hirtelen megfogja a combom táncon miközben beszélgetünk stb.

Fázis 2.: Hülye nem normális köcsög kb. 3 napig

Fázis 3.: megint jóban vagyunk minden..

Fázis 4. (mostani): Kint voltunk a tánccsoporttal külföldön és a szállodában szemben szomszédok voltunk. Minden idejét az ágyamon töltötte.. nagyon durván sokat voltunk együtt. Folyamatosan mélyen és sokáig egymás szemébe néztünk.. annyira édes volt.. :$ Elhívott apukájának kalapot venni, együtt mentünk boltba mindenhova..

Ma együtt léptünk fel. Anyum szerint nagyon jó párost alkottunk.. folyamatosan egymás szemébe nézve mosolyogtunk stb. :) Jövő hét utáni héten lesz egy kerti sütögetésünk ahova már hivatalos. Talán itt alvós lesz. Majd meglátjuk.. :)

Mint kívülálló: Vélemény?? Esetleg lehet komolyabb? Hogyan deríthetném ki? (ön jelölt pszihomókusok véleménye is érdekel!)

mind2en 14"

Leginkább az ilyesmi korú fiúk válaszát várom, de a többiekét is. :)

Előző kérdésem linkje: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2012. júl. 15. 21:42
 1/7 anonim válasza:
igen,lehet köztetek valami,komolyabb is ez kétségtelen,nem vagyok pszihomókus vagy mi a rák de elég okos vagyok,meg szépis na de most nem ez a lényeg szóval belegondoltam a helyzetedbe és innen jött a vélemény /egy tapasztalt bölcs niggah kuruzsló guru kinderpingvin/
2012. júl. 15. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:
lehetne köztetek több is.. csak vagy ő nem mert még lépni vagy azt várja hogy te lépj
2012. júl. 15. 22:20
 3/7 A kérdező kommentje:

De én hogy lépjek?? :O

Elhívtam jövő hétre.. addig nem találkozunk ha minden olyan mint a tervben..(sajnos)

2012. júl. 15. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:
hát ha gyorsan lépni akarsz smárold le és várd hogy neki essen le mi a szitu ha ezt nem szeretnéd akkor hagyd majd rájön idővel..
2012. júl. 15. 22:29
 5/7 A kérdező kommentje:

ŐŐ hát az utolsót már egyszer tanácsolták.. nekem az erős.szerelmi vallomásnak.. :D

Viszont az is tudom, hogy ő baromira félénk.. szóval nem nagyon meri kifejezni amit ki kéne..

2012. júl. 16. 11:44
 6/7 anonim ***** válasza:
akkor probálj meg közeledni hozzá hátha felfogja.:D
2012. júl. 16. 17:13
 7/7 A kérdező kommentje:
A kérdés hogy hogy? :D
2012. júl. 16. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!