Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb.14 éves fiúkhoz szól a kérdés! Hogy fejezitek ki hogy tetszik egy lány?
Volt egy kérdésem (meg van is.. :D) aminek ez a szövege: "Most mi van? Nagyon nem vágom. :/
Van egy srác elég régóta haverok vagyunk.
De kb október óta elég közel kerültünk egymáshoz.
Fázis 1.: haverkodunk rengeteget beszélünk táncolunk, hirtelen megfogja a combom táncon miközben beszélgetünk stb.
Fázis 2.: Hülye nem normális köcsög kb. 3 napig
Fázis 3.: megint jóban vagyunk minden..
Fázis 4. (mostani): Kint voltunk a tánccsoporttal külföldön és a szállodában szemben szomszédok voltunk. Minden idejét az ágyamon töltötte.. nagyon durván sokat voltunk együtt. Folyamatosan mélyen és sokáig egymás szemébe néztünk.. annyira édes volt.. :$ Elhívott apukájának kalapot venni, együtt mentünk boltba mindenhova..
Ma együtt léptünk fel. Anyum szerint nagyon jó párost alkottunk.. folyamatosan egymás szemébe nézve mosolyogtunk stb. :) Jövő hét utáni héten lesz egy kerti sütögetésünk ahova már hivatalos. Talán itt alvós lesz. Majd meglátjuk.. :)
Mint kívülálló: Vélemény?? Esetleg lehet komolyabb? Hogyan deríthetném ki? (ön jelölt pszihomókusok véleménye is érdekel!)
mind2en 14"
Leginkább az ilyesmi korú fiúk válaszát várom, de a többiekét is. :)
Előző kérdésem linkje: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
De én hogy lépjek?? :O
Elhívtam jövő hétre.. addig nem találkozunk ha minden olyan mint a tervben..(sajnos)
ŐŐ hát az utolsót már egyszer tanácsolták.. nekem az erős.szerelmi vallomásnak.. :D
Viszont az is tudom, hogy ő baromira félénk.. szóval nem nagyon meri kifejezni amit ki kéne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!