Mondanátok lány neveket? Kinek mi tetszik!
Nekem nagy dilemmám van!;) tetszik nagyon a Kamilla és a Zoé!
A Kamillával az a bajom, hogy a vezetéknévvel együtt hosszú lesz, viszont szerintem ritka es szep is.
A Zoéval meg az a bajom, hogy most nagyon divatos es sok babácskát hívnak így. De ez is nagyon szép név!!!
Mindkettő szép név. Bár nálunk a Kamilla igen gyakori, Zoét is ismerek, de abból kevesebb van.
Szerintem azzal ne foglalkozz,hogy milyen gyakori vagy nem. Ha tetszik, kereszteljétek így! XY Zoé/Kamillából csak 1 lesz, a TI gyermeketek, ő nem a szomszéd kislány Zoé/Kamilla lesz, hanem egy teljesen más emberke!
Fiamat Dávidnak fogjuk keresztelni, annyi Dávid nevű kisfiú van mint a tenger, de nem foglakozom vele,mert ez a MI Dávidunk lesz és belőle csak egy lesz:) Nem igaz?
Amúgy az én kislányom Rebeka Franciska, ha a második is kislány lett volna akkor a Regina, Bíborka, Laura nevek között döntöttünk volna.
Sok boldogságot!
Luna May
Ha a Kamilla tetszik, biztosan a Milla is. Milla Zoé?
Első hozzászóló; tokeletesen igazad van;) a Mienk lesz Kamillanak es Zoenak is;)
Masodik; a Milla apanak nem tetszik;(
Amugy csak egy nevet szeretnek vagy ez vagy az;) vagy addig meg kitalalom mert van meg idom;)))
A Petra is szep;) csak unokahugom Petra;)))
Sara tetszik a legeslegjobban;))) csak ezt a nevet a kislanyomnal mar ellottem:D nemlehet Sara1meg Sara2 ;DDDD
Lányom Janka, a pocakban lakó kiscsaj Zsóka lesz.
Ezenkívül a mi nekünk tetszett még: Noémi, Léna, Bianka, Liliána
Nekem nagyon tetszik a Léna. Ha nem kukacosodik ki a babó, akkor Lénánk lesz. 32 hetes vagyok és lányt mondtak. :)
Nagyon divatos lett ez a név, de nem érdekel. A mi Lencsink lesz. :)
Tudom, hogy a Zoé nagyon divatos, de én egyet sem ismerek, ráadásul tanítok. :) Szerintem nagyon szép név.
A Zsóka is gyönyörű. :)
Vanda, Dalma, Laura, Mariann nagyon tetszenek.
üdv, Dóri
Tök jó a Borka. Sokan mondják, hogy felnőtthöz nem illenek a becézett formák, de szerintem ez baromság. A személyisége a fontos. Biztosan jól választotok majd.
Dóri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!