Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúkhoz szól a kérdés! Szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúkhoz szól a kérdés! Szerintetek is így van?

Figyelt kérdés
A melleim eléggé nagyok az arányaimhoz képest, szemet szúró lett pár év alatt, pedig azt hittem olyan közepes marad. Most meg már zavar, nem tudom mitől nőt meg, na mind1, de ez a fiú haverjaimnak is feltűnt és állandóan belém kötnek. Szerintem azért, mert van egy-kettő aki anno járni szeretett volna velem, de én akkor nem akartam párkapcsolatot és most olyanokat mondanak, hogy így csak rib@nek leszek jó, meg ilyenek és hogy idétlen egy nagymellű csaj. Már teljesen telebeszélték a fejem. Tényleg így gondoljátok? Csak rib@nek jó egy ilyen nő, vagy annak nézitek emiatt? :(
2012. okt. 18. 06:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de válaszolok neked. Egy olyan lány-nő, akinek nagy a melle, annak kevesebb az esélye, hogy gyorsabban találjon magának ideális társat. Lassan elkezdenek rád ragadni a pasik és nehéz kiszűrni, hogy két lábon járó csöcs vagy csak barátnőjelölt vagy extrákkal. Van egy ismerősöm, neki 12 éves korában kezdett megnőni a melle, agy-egy melle mostanra (18 éves) már nagyobb, mint a feje. Mondjuk ő ribancként is viselkedik és mindenkivel összefekszik.
2012. okt. 18. 06:30
 2/14 anonim válasza:

17 éves vagyok :)

Engem nem zavarna... Sztem jol is nèzhecc ki :)

Es attól hogy nagy a melled nem vagy ribanc :)

Ezekszerint rosszul itéltek meg téged.

Szóval nyugi ^^

2012. okt. 18. 06:41
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerinted próbálj meg te keresni valakit aki neked jó lenne barátnak. Szerintem nem vagy ribanc azért mert nagy a melled , akik meg basztatnak emiatt azoknak meg szerintem tetszel/tetszettél és most igy állnak bosszút azon , hogy nem lehettél az övék.
2012. okt. 18. 06:44
 4/14 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, hogyha a kérdező kiírja, hogy fiúktól vár választ, miért írsz véleményt mikor nem arra kíváncsi? Kérdező, én fiú vagyok és őszintén szólva nem értek egyet az elsővel. Szerintem csak irigy. Minden pasit beindít egy szép nőies nő, nem majd egy piszkafa se feneke se melle nőre izgulok majd, hát hogyne! Én nem mernék közeledni feléd, mert az ilyen csajokból azt nézem ki, hogy ha szép a lány, akkor nagyok az elvárásai, csalódni pedig senki sem szeretne ugye. (Már ha a melleiden kívül más is van, ami mutat rajtad) De nekem bejönne a nagy lökhárítós, ahogy szerintem sok mindenkinek kellenél! Verd ki ezt a butaságot a fejedből, amit haverjaid mondanak marhaságok! Mint írtad, biztosan a sértés miatt csinálják.
2012. okt. 18. 06:45
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. okt. 18. 06:48
 6/14 anonim ***** válasza:
Ez gyerekes dolog! néhány év múlva rájössz, hogy semmi köze a melleidnek a szerelemhez és a valós élethez, vagy egy komoly párkapcsolathoz. Ha valaki csak a szex miatt közelít, akkor meg olyan mindegy, hogy mekkora a melled! Mindig lesznek pasik akiknek csak dugásra kellenél, teljesen mindegy hogy nézel ki! Persze vannak népszerűbb és kevésbé népszerű nők, de ez inkább a viselkedésük alapján dől el. Aki úgy viselkedik, mint egy viszkető ribi, annál bepróbálkoznak, aki nem hagyja és kikéri magának, azt tisztelni fogják! Persze most nem 14évesekről beszélek, hanem felnőtt, értelmes emberekről! Azt javaslom, hogy ne foglalkozz ezzel a témával, mert az már önmagában rossz, ha alapban ez foglalkoztat! Inkább csendben örülj, hogy nagy melled van, mert ez a legtöbb komoly szándékú pasinak is ugyanúgy bejön, mint a skalpvadászoknak. Ha pedig valaki normális, akkor hadd kapja meg amit amúgy is szeret! Ennyi, többet meg ne agyalj ezen, felesleges túlaggódnod! L/34
2012. okt. 18. 06:50
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó! Amúgy 18 éves vagyok.
2012. okt. 18. 07:07
 8/14 anonim ***** válasza:
Semmilyen összefüggés nincs a mellméret és a között, hogy mennyire ideális társat találsz magadnak. Én (azt hiszem) ideális társa vagyok a feleségemnek, a mellméretétől függetlenül. Az intelligens, kedves pasik nem a kismellű nőkre utaznak... Inkább a kisugárzás, viselkedés, intelligencia az, ami miatt a rendes pasik felfigyelnek rád. 38F
2012. okt. 18. 07:15
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha egy férfi egy nőt leribancoz, azt gyakran úgy fordítják magyarra, hogy "savanyú a szőlő":D Ebben az konkrét esetben szerintem erről lesz szó:)

Remélem, segítettem.

22/F

2012. okt. 18. 09:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem veled van a baj, hanem a baráti társaságoddal. Cseréld le őket! Szakítsd meg velük a kapcsolatot, megoldódik a probléma!
2012. okt. 18. 09:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!