Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúkhoz szól a kérdés! Szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúkhoz szól a kérdés! Szerintetek is így van?

Figyelt kérdés
A melleim eléggé nagyok az arányaimhoz képest, szemet szúró lett pár év alatt, pedig azt hittem olyan közepes marad. Most meg már zavar, nem tudom mitől nőt meg, na mind1, de ez a fiú haverjaimnak is feltűnt és állandóan belém kötnek. Szerintem azért, mert van egy-kettő aki anno járni szeretett volna velem, de én akkor nem akartam párkapcsolatot és most olyanokat mondanak, hogy így csak rib@nek leszek jó, meg ilyenek és hogy idétlen egy nagymellű csaj. Már teljesen telebeszélték a fejem. Tényleg így gondoljátok? Csak rib@nek jó egy ilyen nő, vagy annak nézitek emiatt? :(
2012. okt. 18. 06:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen megnyilvánulások az irigység miatt vannak.Mondjuk én nem izgulok rád(ahogy néhányan már megtették itt),nekem nem az a legfontosabb,hogy mekkorák valaki mellei,hanem maga az ember.Ha az ugymond barátaid csak bántani tudnak,akkor minek haverkodsz velük?
2012. okt. 18. 10:03
 12/14 anonim ***** válasza:
11. vagyok megint,azt el felejtettem,hogy nem a tested tesz ribanccá,hanem az,ha sok pasival fekszel le,akár csak unalomból,vagy mert viszket.Vagyis fejben dől el,ismerek csúnya ribit is,meg nagyon szépet is,és a csúnyának kicsik a mellei,mégis sokszor 2-3 pasi viszi el egy körre egyszerre.Meg van egy jó hírem:még nőhetnek ,úgyhogy lehetsz még nagyobb dudatulajdonos,kb 20-22 éves korodik fejlődik a tested elméletileg.
2012. okt. 18. 10:08
 13/14 anonim válasza:
Szia. Szerintem nem vagy ribanc, de benne lennél 1 kis mellszexben?:)
2012. okt. 18. 13:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Utolsó, kösz inkább nem... :)
2012. okt. 19. 06:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!