Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a fiúk egy kis százaléka minden lányt megkaphat, a másik részük pedig örökre egyedül marad?
"Minden a territórium méretén múlik amúgy!"
Tobbnyire ez igaz, de a Pareto elv eseten nem lenyeges, mert pl.: a foldterulet eseten is az egesz orszagra/vilagra tudsz statisztikat szamolni, mert le van jegyezve kinek mije van nem csak 1000 emberbol kovetkeztetsz.
Amit te akartal mondani az esetleg a nagy szamok torvenye lenne, hogy minel tobb csajhoz messz oda annal tobbet szedsz fel mert igaz, hogy az eselyeid minimalisak mondjuk (1 az 1000bol), de ha eleghez mesz oda 1 csak osszejon alapon meg lehet valami, en semmikepp sem ajanlom...
# 12
Ez nem teljesen igy van. Ennyi erovel ugy is ossze tudnal rakni egy motrot, hogy random hajigalnad egymasra az alkatreszeket. Ha 1milliard evig hajigalnad lehet lenne egy eset amikor tenyleg osszeallna az egesz, de az eselyed a 0fele konvergal. Nyilvan ha minden csajhoz odamegy nagyobb az eselye, mintha a gep elott verne magat, de ez meg nem garancia, hogy barmi is osszejon.
Olvastam egy srac naplojat, eleg kigyurt, magas, jokepu es mindossze 6,8%ban jott be neki a random csajozas (ahol szex lett a vegeredmeny). Mellesleg o ezt nagyon szupernek vette es atlagon feluli volt meg szamara is. Na most, ha egy ilyen nagymenonek mindossze 100bol kb 6 no jon ossze, akkor egy atlagosnak szerinted mennyi lehet?? Nem tudjuk, mert nem volt kedvunk meg 1000 nohoz odamenni es nem is fogok en, mert nem ez a stilusom, de szerintem ahhoz, hogy a modszered mukodjon minimum 1000 no kellene es az sem biztos. Na mar most az a kerdes, hogy ha ennyi nohoz oda kell menni, akkor nem-e van jobb es gyorsabb modszer ennel? Nem tudom mennyire volt ertheto, de itt a hatekonysag is bejon a kepbe, mert gondolom nem akarsz evekig napi xyz nonel standupolni...
"a nők által elfogyasztott ital mennyisége nagyban növeli az esélyeket a kevésbé szép pasiknál is, és udvarolni sem kell annyira"
Ez nagyon nem így van, már több ittas csajnál is próbálkoztam, de sikertelenül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!