Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a fiúk egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a fiúk egy kis százaléka minden lányt megkaphat, a másik részük pedig örökre egyedül marad?

Figyelt kérdés
Itt is olvasom nap mint nap,hogy a fiúnak barátnője van,de minden este mással csalja meg,mégsem szakít vele vagy tíz lánynak ugyanaz a fiú a szerelme...aztán nekem sosem volt még barátnőm,nem,hogy mindennap másik,a lányok levegőnek néznek,ha köszönök csak vetnek egy lenéző pillantást és mennek tovább...hozzáteszem magas vékony vagyok és a legtöbb csajnak az a baja a fiúkkal,hogy vékony,az előbb beszéltem egy csajjal,szerinte egy 175 centis 70+ kilós férfi nem,hogy vékony,hanem egyenesen sovány!de jellemzően eléggé izmos fiúk képei alá is beírják,hogy gizda,undorító stb. és csak a 90-100 kilós csávók jönnek be nekik vagy még nagyobbak...nekünk meg szinte az összes csaj és csak vágyakozunk...
2014. aug. 15. 17:15
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
hozzáteszem én 188cm 86 kg vagyok,szoktam rendszeresen gyúrni,de persze "sovány" vagyok...
2014. aug. 15. 17:15
 2/17 anonim ***** válasza:
tamad a magas vekony yeti!
2014. aug. 15. 17:16
 3/17 anonim ***** válasza:
Ez van bratyesz
2014. aug. 15. 17:16
 4/17 anonim ***** válasza:
Ma már ez a 3. kiírásod nagyon vártuk végre lehet nevetni
2014. aug. 15. 17:17
 5/17 anonim ***** válasza:
Mert kapitalista világban élünk!
2014. aug. 15. 17:25
 6/17 anonim ***** válasza:
öcsém... nem unod még?? XDXD
2014. aug. 15. 17:27
 7/17 anonim ***** válasza:

"öcsém... nem unod még?? XDXD"

Te hogy éreznéd magad, ha minden lány átnézne rajtad?

2014. aug. 15. 17:29
 8/17 anonim ***** válasza:
Ez a Pareto elv, nevezek meg ugy is, hogy 20/80 torveny. A lenyege, hogy egy olasz gondolkodo eszre vette, hogy a foldteruletek 80%a az emberek 20%anal van es ez szinte az egesz emberi tarsadalomra ervenyes. A vagyonnal is mukodik meg a nokkel is. Roviden a nok 80%at a ferfiak 20%a dugja es a noknek is nyilvan csak ez a 20% jon be. Ez van, ha not akarsz fel kell juss a top20%ba es akkor meg akar tobb kozul is valogathatsz.
2014. aug. 15. 17:50
 9/17 anonim ***** válasza:
#7 átneznek de már szarok reja
2014. aug. 15. 18:43
 10/17 anonim ***** válasza:

Hülyeségeket beszélsz, növeld a minta nagyságát és jobb lesz a statisztikád, na meg legyen reprezentatívabb a mintád, vagyis csajozz szélesebb territóriumban és meglátod, hogy nincs igazad.

Minden a territórium méretén múlik amúgy! Ha elég nagy akkor lesz csajod tuti, ha kicsi akkor nagyon kicsi eséllyel!

2014. aug. 15. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!