Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el egy 10 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el egy 10 éves kislánynak, hogy ez nem olyan durva dolog?

Figyelt kérdés

Én és a barátom éppen orálisan elégítettük ki egymást mikor a 10 éves húga a barátomnak betoppant ( a barátom pénisze éppen a számban kalandozott) egy-két pillanatra lefagyott majd szó nélkül kiment. Azóta is utál engem, nem szereti, hogy ha hozzájuk megyek és bezárkózik a szobájába, durva mondatokat ragaszt ki az ajtójára nekem címezve, szerencsére nem nagyon lényegretörően csak hasonlókat: Húzz a büdös (káromkodás) te kis (káromkodás)!

A barátom szülei nem tudják miről van szó de mindig megszidják a lányukat. Megértem a kislányt totálisan de, hogy mondjam meg neki, hogy ez nem olyan durva? Úgy érzem örökre lelki nyomott hagyott a könnyen összetörhető kis szívében és félek, hogy valami szexmániás kis csaj lesz, hiszen ez az ő szemében tényleg nagyon sokkoló. Segítsetek!

2014. aug. 14. 17:50
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
Ennyire felelőtlen embereket... Szerintem először az anyukajaval beszelj úgy is utálni fog téged én is utalnalak ezért úgy h szerintem takarodj és beszelj az anyukajaval és ha rosszabra fordul akkor keres neki egy szakembert aki tényleg segit neki fel dolgozni ezt a traumat hiszen o azt hiszi h te bantottad a testvérét vagy féltékeny, én is az voltam / vagyok mikor a testvérem nem foglalkozott velem más emberek miatt. Szóval a te dolgod lesz keresni egy pchiologust.
2015. jan. 23. 14:13
 32/32 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem kellene ennyire lebecsülni a tíz éveseket. Saját környezetem alapján mondom: Sok mindent tudnak amit a szülő nem szeretne. A gyerekek csak alacsonyak, nem hülyék. Mi már óvodában is tudtuk hogy nem a gólya a hozza a gyereket - pedig nem most volt - a mai tíz évesek ennél sokkal többet tudnak.Itt a kislány szóhasználatából ítélve inkább arról szól a sztori, hogy megint itt egy másik nő, aki még egy családtagot el fog tőle venni. Már ha az apja egy nő miatt hagyta ott őket.
2015. dec. 5. 07:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!