Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el egy 10 éves kislánynak, hogy ez nem olyan durva dolog?
Én és a barátom éppen orálisan elégítettük ki egymást mikor a 10 éves húga a barátomnak betoppant ( a barátom pénisze éppen a számban kalandozott) egy-két pillanatra lefagyott majd szó nélkül kiment. Azóta is utál engem, nem szereti, hogy ha hozzájuk megyek és bezárkózik a szobájába, durva mondatokat ragaszt ki az ajtójára nekem címezve, szerencsére nem nagyon lényegretörően csak hasonlókat: Húzz a büdös (káromkodás) te kis (káromkodás)!
A barátom szülei nem tudják miről van szó de mindig megszidják a lányukat. Megértem a kislányt totálisan de, hogy mondjam meg neki, hogy ez nem olyan durva? Úgy érzem örökre lelki nyomott hagyott a könnyen összetörhető kis szívében és félek, hogy valami szexmániás kis csaj lesz, hiszen ez az ő szemében tényleg nagyon sokkoló. Segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!