Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el egy 10 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el egy 10 éves kislánynak, hogy ez nem olyan durva dolog?

Figyelt kérdés

Én és a barátom éppen orálisan elégítettük ki egymást mikor a 10 éves húga a barátomnak betoppant ( a barátom pénisze éppen a számban kalandozott) egy-két pillanatra lefagyott majd szó nélkül kiment. Azóta is utál engem, nem szereti, hogy ha hozzájuk megyek és bezárkózik a szobájába, durva mondatokat ragaszt ki az ajtójára nekem címezve, szerencsére nem nagyon lényegretörően csak hasonlókat: Húzz a büdös (káromkodás) te kis (káromkodás)!

A barátom szülei nem tudják miről van szó de mindig megszidják a lányukat. Megértem a kislányt totálisan de, hogy mondjam meg neki, hogy ez nem olyan durva? Úgy érzem örökre lelki nyomott hagyott a könnyen összetörhető kis szívében és félek, hogy valami szexmániás kis csaj lesz, hiszen ez az ő szemében tényleg nagyon sokkoló. Segítsetek!

2014. aug. 14. 17:50
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Néhány szempontból tévedtem, mert a gyereknek valóban jelent egy bizonyos megterhelést. De ez nem olyan, ami miatt a rajtakapott felnőttek ne őrizhetnék meg a méltóságukat, vagy bűntudatot kéne érezniük.

[link]

Sajnos ez nem egészen a kérdésről szól, de talán ad bizonyos segítséget.

2014. aug. 15. 12:18
 22/32 anonim ***** válasza:
65%

Írtad, hogy a barátod szülei elváltak, és a barátod az apját okolja amiatt , hogy az anyjuk elment.

Meg írtad, hogy a kislány a saját bátyjába is belerúg, sőt a ,,micsodájába'' akart rúgni.

Nem annyira a Te eseted az szerintem, ami itt szerepet kap, a kislánynak valami rossz előzmény-élményei is lehetnek. Sima rajtakapás esetén önmagában az ilyen mérvű agresszió szerintem szokatlan, meg hát ha tényleg válás meg vádaskodás volt a családban korábban is, akkor szerintem inkább az ilyen régi emlékeknek lehet nagyobb szerepük.

2014. aug. 15. 12:29
 23/32 anonim ***** válasza:

Sok cikk van a témában (a "rajtakapás + kisgyerek + szexualitás" sokat hoz ki), és a kép elég vegyes, és maguk az érintettek közt is sok különféle eset van. Sokat számít az is, hogy a gyereknek korábban milyen kapcsolata volt családjával, mennyire érzi a saját helyzetét sérülékenynek.

[link]

A kislány előtörténete miatt nagyon bizonytalan az egész. Ha rosszat érzel, vagy ha látod, hogy sok más baj miatt is rosszul mennek a dolgok, szakembertől kérhetsz tanácsot. De rossz lelkiismeretednek nem kell lennie, mert az előtörténet az, ami sokat számít, ne tegyél Magadnak szemrehányást, őrizd meg a kedvedet, méltóságosat, így Neked is könnyebb és Neki is.

2014. aug. 15. 13:09
 24/32 anonim ***** válasza:
...méltóságoDat
2014. aug. 15. 13:10
 25/32 anonim ***** válasza:

ezzel ne te foglakozz,mert nagyon nem a te dolgod!!!

leg inkább apu,anyu-nak kéne elmagyaráznia,hogy mi van.

2014. aug. 15. 21:52
 26/32 anonim válasza:

Nyugi,elmondhatod akárhogy.Nem ezen múlik,hogy egy nő szexuális nyomorék lesz-vagy sem.

Sajnos úgy is a nők 99,9%-a szenved(?)valamilyen pszichoszexuális zavarban...

2014. aug. 16. 10:25
 27/32 anonim válasza:

Hát ne haragudjon, de ha ilyeneket írkál ki az ajtóra, akkor biztos elég sok minden megvan neki engedve, úgyhogy nem nyalizás kell neki, hanem vagy ráncbaszedés, hogy állítsa már le magát 10 évesen.

NYUGI, TUDOM HOGY NEM ÉRTI, DE ÉN A KÁROMKODÁSRA ÉRTEM, AMIATT KÉNE MEGSZEDNI!

Vagy pedig szimplán szólni az anyjának és felvilágosítani.

Nem ártana, ha már 10 évesen lek*rváz valaki -.-

2014. aug. 21. 08:55
 28/32 anonim válasza:

Na jó, nem biztos hog azt írta, azt nem írtad le.

De akkor is írtad hogy (káromkodás)

2014. aug. 21. 08:56
 29/32 anonim válasza:
Te hany eves vagy? Az ajtot nem lehet becsukni? :)) Hamar oralisan elegititek ki egymast,gondolom elegge erettek vagytok ahoz is, hogy a kislanynak elmagyarazzatok :3 Talan nehez lesz az anyaval beszelni errol,a de legalabb o meg fog erteni...
2015. jan. 7. 15:40
 30/32 anonim ***** válasza:

"gondolom elegge erettek vagytok ahoz is, hogy a kislanynak elmagyarazzatok"

ne ez amiben nem vagyok biztos,még 29évesen sem. és nem magam (csak) magam miatt.

a másik már írták,nem a tedolgod,hogy felvilágositsd a kicsajt,nem csak azért mert éppen utál...

2015. jan. 7. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!