Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek egyáltalán hűséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek egyáltalán hűséges biszexek?

Figyelt kérdés
Több biszex beadja, hogy erről nem tehetnek, mert nekik ez fontos, hogy mindkét nemmel d* gjanak, de én egyáltalán nem érzem, hogy meg kéne értenem a kettős életüket, mert nem erkölcsös dolog, ez is ugyanúgy megcsalás mint egy heteronál vagy melegnél, ráadásul ők még kapzsiak is, egyszerre akarnák mindkét nemet...szerintem el kéne nekik is dönteni, hogy most csak hetero vagy csak meleg életet fognak a továbbiakban élni...Vannak esetleg itt olyan biszexek akik törekednek a hűségre??? 28/meleg F

2014. aug. 13. 23:30
1 2 3 4 5
 41/48 anonim válasza:
68%

kedves 10-es. Szerintem meg az a hülyeség, amit te írtál. Nem azért vagyok biszex, mert nem tudok dönteni, hanem azért, mert az embert nézem és nem a nemét. Én ugyanúgy nem tudok változtatni rajta, mint ahogy te sem azon, hogy meleg vagy.

Mindezek ellenére, hűséges típus vagyok. Eddig két komoly kapcsolatom volt, 5 évig jártam egy fiúval, most pedig van egy barátnőm másfél éve és nem csaltam meg egyikőjüket sem. Nem hangoztatom a vonzalmamat mindkét nem iránt, de ha kérdezik, bevallom bárkinek, mert nem szégyenlem.

Persze nyilván most én leszek az üdítő kivétel, vagy biztos hazudok, de nekem így kerek a világ és még jó pár hozzám hasonlót ismerek, aki sose csalná meg a párját.

2014. szept. 13. 01:33
 42/48 anonim válasza:
53%

Szerintem azért az egy elég nagy sztereotípia, hogy valaki azért biszex, mert egyszerre vágyik a férfias keménységre és a nőies gyengédségre. Én férfiban is és nőben is ugyanazt a típust keresem és boldog vagyok a párommal, nincs semmi hiányérzetem. Sohasem voltam hűtlen. Persze vannak sokan, akik divatból biszexuálisok és van aki tényleg nem akar dönteni, csak az élvhajhászásról szól a dolog, de azért ne húzzuk rá ezt mindenkire, mert ez ugyanakkora hülyeség, mintha azt mondanám, hogy minden meleg férfi rózsaszín ingben jár és nagyon nőies.

25/L/bi-

2014. szept. 13. 11:36
 43/48 anonim ***** válasza:
53%

Ha arra érted, hogy semelyik nemmel nem lép félre van olyan is.

Van, de nagyon kevés (az esélyed, hogy rátalálj). Pont azért mert révbe ért, és hát akkor nem igazán lesz beszédtéma a szex. Na vajon miért is? ;)

Olyan van aki egyik, jellemzőn a nőknél egyel is beéri, de olyan is aki csajozik, közben akár passzív meleg és nem fekszik le más pasival.

A hűséges biszex az foglalt, mert valaki mellet lett az. - Ezt azért elolvashatjuk sok reneszánsz, és római férfi élettörténetében. Ja meg több magyar és külföldi híresség is van ilyen. Ha ez a [link] lenne ide írnám a kortársakat.

Amúgy a leghíresebb ilyen - bár velük szemben nem voltak mindig hűségesek - ebből lett is baj - az első két Gaius Julius Caesar, minden bizonnyal volt mind kettőjüknek sok éves legalább egy, de inkább több ilyen elég hosszú időszaka. Sőt hajlamuk volt rá. - értsd a hűségesség. Ez utóbbi biztosabb mint hogy volt köztük szexuális kapcsolat, ami szintén valószínű, bár könnyen lehet inkább tényleg a hasonlóságból fakadóan apa-fiú reláció volt, a ritka hasonlóságból fakadóan ami az előbb leírtakban is megnyilvánult.

Én voltam két évig hűséges, és most is arra törekszem.

Párom egy tíz évvel fiatalabb gyönyörű lány pasik terén nagyon hűséges volt mindig - neki ahhoz szerelem kell, amit elhiszek, ott amúgy is tényleg csak hosszabb vagy viharos szerelmi kapcsolatai voltak csak -, de ő lány létére nála fiatalabb lányok terén telhetetlen tud lenni.

Igaz az ő korában még én is legalább két kanállal ettem az ételt, vagyis pont éppen az ő korában lett vége egy hét éves időszaknak amikor boldog-boldogtalannal lefeküdtem. De utána sem voltam hűséges csak egy rövid időszak után két évig és 13 napig. Most várom mi lesz.

Ő azt mondta ha előre szólok felszedhetek fiúkat, csak közös megállapodás, hogy előre szólni kell. Megjegyzem szerelmesek vagyunk, és nekem most eszem ágába nem jut max. egy kisfiús 18-19 éves fiú, de tudom, hogy azzal meg szét cseszném a szerelmem, ami meg lángol.

Roppan nehéz ügy.

Páromnál most a két pasi és ő kérdés terén tapogatózom, de óvatosan. Azt tudom, hogy volt része nem kis koleszszoba orgiában, ahol szinte az egész szoba jelenvolt, aki meg nem volt ott az helyet meg voltak ketten. Magyarul ő és két szobatársa és két másik lány.

Érdekes lépése volt, hogy összeköltözésünkkor a számítógépes hálózat megosztásánál direktben csinál egy minden gépszámára elérhető (neki most csak egy van) Naplóm és személyes feljegyzések. - megosztást.

2014. szept. 29. 00:45
 44/48 anonim ***** válasza:
52%
persze,hogy létezik,ugyanúgy mint hűséges meleg vagy hetero.csak akkor nagyobb az esély erre ha önmagával tisztában van,hogy ő mit vár el és mit tud adni cserébe.és attól mert biszex neme jelenti azt,hogy egyszerre vonzódik mind a két nemhez.
2014. okt. 15. 11:56
 45/48 anonim ***** válasza:
53%
"hogy egyszerre vonzódik mind a két nemhez" - igen sok biszex egyszerre csak egyik nemhez, és monogám.
2014. okt. 16. 15:49
 46/48 anonim válasza:
69%

Én szeretem mind két nemet, de nekem fontosabb a lélek mint a test, így számomra a megcsalás túl önzőnek és hideg szívűnek tűnik hogy rávegyem magam.

17/Transzfiú

2016. ápr. 11. 01:05
 47/48 anonim ***** válasza:

mert nekik ez fontos, hogy mindkét nemmel d* gjanak,

sokféle biszex van,ugyanúgy min meleg és hetero. van aki kapcsolatot, van, aki csak szexelni akar,és van aki hűséges és van aki egy nő mellet keres pasit,van aki akar érzelmeket és van aki csak szexelni szeret

2016. ápr. 11. 11:53
 48/48 anonim válasza:
100%
Szerintem nem léteznek. Volt rá sajnos példa, hogy majdnem egy házasságot robbantottam szét, mert a pár férfi tagja köcsög volt. Az a baj a biszexekkel, hogy ha fiúval járnak, akkor eszükbe jut nekik, hogy p**a kell meg gyerekeket karnak, ha meg nővel vannak akkor meg f**z kell nekik.
2019. júl. 10. 09:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!