Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek egyáltalán hűséges biszexek?
Figyelt kérdés
Több biszex beadja, hogy erről nem tehetnek, mert nekik ez fontos, hogy mindkét nemmel d* gjanak, de én egyáltalán nem érzem, hogy meg kéne értenem a kettős életüket, mert nem erkölcsös dolog, ez is ugyanúgy megcsalás mint egy heteronál vagy melegnél, ráadásul ők még kapzsiak is, egyszerre akarnák mindkét nemet...szerintem el kéne nekik is dönteni, hogy most csak hetero vagy csak meleg életet fognak a továbbiakban élni...Vannak esetleg itt olyan biszexek akik törekednek a hűségre??? 28/meleg F
nem tudnak mert mindkettőhöz ugyanúgy vonzódnak egyikhez picit általában jobban de ugyanúgy vonza őket mindkét test nem
amúgy a biszexek még hazudósak is mert mindig lesz valami ami hiányzik neki mivel egy férfitől nem kapja meg azt amit egy nőtől és egy nőtől se azt amit egy férfitól szóval mindig lesz bennük egy kicsi kielégületlenség ami csak felhalmozódik és robban a bomba félreszexel
2014. aug. 13. 23:43
12/48 anonim válasza:
A biszexek sem tudnak megváltozni, csak letagadni azt, hogy vonzódnak a saját nemükhöz is. Ne tegyél már hülye kijelentéseket, ha nem vagy tisztában a témával.
2014. aug. 13. 23:43
13/48 anonim válasza:
11, te biszex vagy, hogy ilyen részletes információkkal rendelkezel, vagy csak fröcsögsz?
2014. aug. 13. 23:44
14/48 anonim válasza:
én meleg vagyok de van egy nagyon jó barátom aki biszex :) őt faggatom mindig meg fikázom is néha :D de már megszokta
de ismerek még biszexeket és kb mind ilyet kettős életet élnek mindig :P (max 1%-uk ha nem bár kétlem mert olyat még nem láttam)
2014. aug. 13. 23:46
15/48 A kérdező kommentje:
sőt olvastam olyat is itt aki felvág azzal, hogy biszex, "mert neki kétszer nagyobb esélye van, hogy felszedjen valakit buliban"
Na meg az ágyban a "hármasozás" úgy tudom hogy azt is csinálja egy néhány. Szánalom :S :S
2014. aug. 13. 23:49
16/48 anonim válasza:
Mi a baj a hármasozással? mármint miért kell feltétlenül másokat megítélned? ha nekik jó, neked miért rossz?
2014. aug. 13. 23:51
17/48 anonim válasza:
akkor ez nem kérdés volt, hanem csak fröcsögni akartál egyet? utálom az ilyet. miért nem cigányozol/zsidózol/pirézezel is egyúttal egy egészségeset?
2014. aug. 13. 23:53
18/48 anonim válasza:
én még a heterokat utálom nagyon túl sokan vannak...és sok a beszűkült közöttük sokkal jobb lenne ha kevesebb lenne belőlük
2014. aug. 13. 23:53
19/48 A kérdező kommentje:
19-es ez egy hülye kifogás én meg meleg vagyok, tehát én még meg se tudom játszani hogy lánnyal járjak sokáig..és mégis elfogadom ezt hogy tele vagyok sok homofób heterokkal
2014. aug. 13. 23:59
20/48 anonim válasza:
csak pont a biszexek zavarnak úgy általánosságban. egyébként a barátom biszex, de már baromi régen nem volt dolga lánnyal (pedig engem nem is nagyon zavarna, ha le akarna feküdni néha csajjal is).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!