Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek egyáltalán hűséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek egyáltalán hűséges biszexek?

Figyelt kérdés
Több biszex beadja, hogy erről nem tehetnek, mert nekik ez fontos, hogy mindkét nemmel d* gjanak, de én egyáltalán nem érzem, hogy meg kéne értenem a kettős életüket, mert nem erkölcsös dolog, ez is ugyanúgy megcsalás mint egy heteronál vagy melegnél, ráadásul ők még kapzsiak is, egyszerre akarnák mindkét nemet...szerintem el kéne nekik is dönteni, hogy most csak hetero vagy csak meleg életet fognak a továbbiakban élni...Vannak esetleg itt olyan biszexek akik törekednek a hűségre??? 28/meleg F

2014. aug. 13. 23:30
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
21-es valójában én nem vagyok féltékeny típus,inkább azért nem járnék biszexszel,mert undorítónak találom az ilyen viselkedést, na meg én nem tudok egy nővel versenybe szállni.
2014. aug. 14. 00:09
 22/48 anonim ***** válasza:
77%
mások meg a melegeket tartják undorítónak. Szóval nem értem, mire fel nézel le másokat, ha - gondolom - örülsz annak, ha téged nem néznek le, és nem néznek undorítónak azért, mert fiú létedre fiúkkal szexelsz.
2014. aug. 14. 00:54
 23/48 anonim ***** válasza:
88%

" erről nem tehetnek, mert nekik ez fontos, hogy mindkét nemmel d* gjanak"

Pedig ez baromira nincs így. A biszex mindössze annyit takar, hogy neki lényegében mindegy, hogy fiú vagy lány az, aki bejön neki.

Kicsit erőltetett hasonlat, de kb. ez olyan, mint ha én azt mondanám, hogy nekem nem csak a barna, de a szőke hajúak is bejönnek. Ez mégsem érv arra, hogy ha van egy barna hajú barátnőm, akkor megcsaljam egy szőkével, mondván, azért, mert nekem szükségem van hogy mindkét hajszínűvel d*gjak

Ez egyszerűen nincs így, és más analóg helyzetelben sem működik ez az érv.

Persze, vannak, akik ezzel indokolják meg, hogy hűtlenek, de csak azért, hogy meglovagolják ezt az egyébként hamis sztereotípiát. Nem. Egyszerűen ők nem hűségesek, ennyi. Arányaiban a biszexek között is ugyanannyi a hűséges, mint a heteroszexuálisok között. Csak ha egy hetero félred*g, azt nem a szexuális beállítottsága számlájára fogják írni, hanem simán arra, hogy egy pöts. Ha meg biszex valaki, és hűtlenkedik, jól jön neki, hogy van mivel takarózni.

"szerintem el kéne nekik is dönteni, hogy most csak hetero vagy csak meleg életet fognak a továbbiakban élni..."

Szerintem meg nem. Azt kéne eldönteni - szexualitástól függetlenül - hogy ha van valakije, nem d*g félre.

2014. aug. 14. 08:30
 24/48 anonim ***** válasza:
47%
Leszbikus nő vagyok. A biszex lányokkal az a tapasztalatom, hogy sok esetben saját maguk sem tudják, hogy mit akarnak. Akarják a szexet a leszbikus nővel, élvezik is, de többet nem engednek meg, maguknak sem. A szórakozást és az élvezetet akarják, de nem vállalják a felelősséget legtöbbször. Nyilván vannak kivételek, de újra és újra megtapasztaltam ezt. Én konkrétan nyíltan vállalom, hogy leszbikus vagyok, nem nagyon érdekel, hogy erről ki és mit gondol (nyilván mert anyagilag is teljesen független vagyok), sok nő vonzódik hozzám, de nem feltétlen élek ezzel. A legjobban az zavar, amikor valaki nem vállalja magát. És ezek nagyon sok esetben a biszexek. Kavarjunk, szexeljünk, legyen izgalom, de senki ne tudjon róla. Ez így egyszerűen nem működik. Az emberek nem hülyék, leveszik egyből, ha egy nővel, akivel esetleg előzőleg nem láttak együtt (nem tartozik a baráti körömbe), meglátnak. Na ezt nem szeretem a biszex nőkben. Inkább távol tartom magam tőlük.
2014. aug. 14. 09:17
 25/48 anonim ***** válasza:
62%
És igen, hűtlenek is voltak, azaz egyidejűleg pasikkal is kavartak.
2014. aug. 14. 09:21
 26/48 anonim ***** válasza:
69%

Na jó... szeretném azt mondani hogy engem már semmilyen emberi hülyeség nem tud meglepni, de hát mindig megcáfolnak ejj...

A megcsalás szexualitástól függetlenül olyan gyakori mint a fák odakint, ha pedig veled megtörténik, nem édesmindegy hogy kivel tette az akiben bíztál?

Nem tartozom a biszexek közé, mégis marha idegesítő hogy egyes emberek semmivel sem jobbak a homofóboknál sokszor...

2014. aug. 14. 10:46
 27/48 anonim ***** válasza:
71%

Soha nem tudom megérteni, amikor a melegek ilyen gyűlölettel beszélnek a biszexekről. Ha valakiknek, akkor a melegeknek tudniuk kéne milyen kirekesztve lenni, erre ők is ugyanazt csinálják a biszexekkel, amiért ők a heterókat utálják. Persze tisztelet a kivételnek..nem általánosítok, és neked se kéne. Egy ember sokkal több a szexualitásánál, ugyanúgy van személyisége, ugyanúgy vannak érzései mint neked. Gondolom te se örülnél neki, ha valaki csak annyit látna benned, hogy meleg vagy, és akkor, hogy milyen ember vagy az már le is van szarva, mert már a szexualitásoddal leírtad magad.

Én biszex vagyok, és az emberek személyisége jobban megfog mint az, hogy mi van a lába között. Nálam ezt jelenti a biszexualitás. Hogy nem korlátozok le egy embert a nemi szervére, mert annál mindenki több.

2014. aug. 14. 12:59
 28/48 A kérdező kommentje:
22-es egyáltalán nem így van, mert a biszexszek fel sem vállalják önmagukat csak titokban d* gnak félre, én vettem a bátorságot és megtettem hogy fel is vállaljam magam, és igen kapok elég rossz megjegyzéseket heteroktól. Ezenkívül a biszex férfiak is uúgy szexelni férfival tehát kb ugyanott vagyunk mindketten
2014. aug. 14. 13:05
 29/48 anonim ***** válasza:
34%
27-es, te nyilván kivétel vagy, de hidd el, a biszexek nagy része olyan, mint amit leírtam. Nem tudják mit akarnak, csak húzzák a másikat, magyarán csesztetés az egész. Mint írtam, biztosan van, aki nem ilyen, de a biszex nők nagy része ez. Ne tudjon róla senki, de azért dugjunk. Nekem ez annyira fárasztó. Nem redukálom le,vagy rekesztem ki a biszexeket, de ismerkedésnél hátrányos nálam. Barátkozni lehet persze, de biszexekkel nem akarok többet randizni.
2014. aug. 14. 14:41
 30/48 anonim ***** válasza:
36%

hát pedig a bisexeknek szüksége van mindkét nemre hogy teljesen kielégüljenek tegyük fel

van egy biszex ha fiúval jár szexel előbb utóbb úgy is megcsalja mert nem kapja meg tőle azt amit akar oké hogy megd*ugja vagy a srác d*gja meg de mi van ha elkezdki kívánni a puncit egy idő után naa mert az úgy sincs a fiújának vagy nagy cicije ugyanez fordítva ha lánnyal jár és megkívánja a farkat mert előbb utóbb úgy is meg fogja hogy "teljes" legyen a szexuális élete

kb egy olyan ember kéne neki akinek egyszerre van p*cse puncija fél csecse az lenne nekik az ideális partner :D

2014. aug. 14. 15:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!