Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek egyáltalán hűséges biszexek?
" erről nem tehetnek, mert nekik ez fontos, hogy mindkét nemmel d* gjanak"
Pedig ez baromira nincs így. A biszex mindössze annyit takar, hogy neki lényegében mindegy, hogy fiú vagy lány az, aki bejön neki.
Kicsit erőltetett hasonlat, de kb. ez olyan, mint ha én azt mondanám, hogy nekem nem csak a barna, de a szőke hajúak is bejönnek. Ez mégsem érv arra, hogy ha van egy barna hajú barátnőm, akkor megcsaljam egy szőkével, mondván, azért, mert nekem szükségem van hogy mindkét hajszínűvel d*gjak
Ez egyszerűen nincs így, és más analóg helyzetelben sem működik ez az érv.
Persze, vannak, akik ezzel indokolják meg, hogy hűtlenek, de csak azért, hogy meglovagolják ezt az egyébként hamis sztereotípiát. Nem. Egyszerűen ők nem hűségesek, ennyi. Arányaiban a biszexek között is ugyanannyi a hűséges, mint a heteroszexuálisok között. Csak ha egy hetero félred*g, azt nem a szexuális beállítottsága számlájára fogják írni, hanem simán arra, hogy egy pöts. Ha meg biszex valaki, és hűtlenkedik, jól jön neki, hogy van mivel takarózni.
"szerintem el kéne nekik is dönteni, hogy most csak hetero vagy csak meleg életet fognak a továbbiakban élni..."
Szerintem meg nem. Azt kéne eldönteni - szexualitástól függetlenül - hogy ha van valakije, nem d*g félre.
Na jó... szeretném azt mondani hogy engem már semmilyen emberi hülyeség nem tud meglepni, de hát mindig megcáfolnak ejj...
A megcsalás szexualitástól függetlenül olyan gyakori mint a fák odakint, ha pedig veled megtörténik, nem édesmindegy hogy kivel tette az akiben bíztál?
Nem tartozom a biszexek közé, mégis marha idegesítő hogy egyes emberek semmivel sem jobbak a homofóboknál sokszor...
Soha nem tudom megérteni, amikor a melegek ilyen gyűlölettel beszélnek a biszexekről. Ha valakiknek, akkor a melegeknek tudniuk kéne milyen kirekesztve lenni, erre ők is ugyanazt csinálják a biszexekkel, amiért ők a heterókat utálják. Persze tisztelet a kivételnek..nem általánosítok, és neked se kéne. Egy ember sokkal több a szexualitásánál, ugyanúgy van személyisége, ugyanúgy vannak érzései mint neked. Gondolom te se örülnél neki, ha valaki csak annyit látna benned, hogy meleg vagy, és akkor, hogy milyen ember vagy az már le is van szarva, mert már a szexualitásoddal leírtad magad.
Én biszex vagyok, és az emberek személyisége jobban megfog mint az, hogy mi van a lába között. Nálam ezt jelenti a biszexualitás. Hogy nem korlátozok le egy embert a nemi szervére, mert annál mindenki több.
hát pedig a bisexeknek szüksége van mindkét nemre hogy teljesen kielégüljenek tegyük fel
van egy biszex ha fiúval jár szexel előbb utóbb úgy is megcsalja mert nem kapja meg tőle azt amit akar oké hogy megd*ugja vagy a srác d*gja meg de mi van ha elkezdki kívánni a puncit egy idő után naa mert az úgy sincs a fiújának vagy nagy cicije ugyanez fordítva ha lánnyal jár és megkívánja a farkat mert előbb utóbb úgy is meg fogja hogy "teljes" legyen a szexuális élete
kb egy olyan ember kéne neki akinek egyszerre van p*cse puncija fél csecse az lenne nekik az ideális partner :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!