Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek egyáltalán hűséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek egyáltalán hűséges biszexek?

Figyelt kérdés
Több biszex beadja, hogy erről nem tehetnek, mert nekik ez fontos, hogy mindkét nemmel d* gjanak, de én egyáltalán nem érzem, hogy meg kéne értenem a kettős életüket, mert nem erkölcsös dolog, ez is ugyanúgy megcsalás mint egy heteronál vagy melegnél, ráadásul ők még kapzsiak is, egyszerre akarnák mindkét nemet...szerintem el kéne nekik is dönteni, hogy most csak hetero vagy csak meleg életet fognak a továbbiakban élni...Vannak esetleg itt olyan biszexek akik törekednek a hűségre??? 28/meleg F

2014. aug. 13. 23:30
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
16%

vagy egy másik biszex ember akivel kedvükre kiélhetik esetleg egy harmadikkal a vágyaikat (bár ez az én értékrendembe már nem fér bele mert számomra egy kapcsolat két emberre tartozik)

én nem ítélem el őket de nem szeretem az ilyen vegyes szexuálisokat :)

2014. aug. 14. 15:38
 32/48 anonim ***** válasza:
14%

én próbálok, de tényleg nem egyszerű. most barátom van, de sokszor hiányoznak a lányok.ez az első alkalom, hogy barátom van, mindig nőim voltak

24

2014. aug. 14. 17:51
 33/48 anonim ***** válasza:
85%

Nem értelek kérdező.

Ha lenne párom még véletlenül sem csalnám meg :o

Nem vagyunk szexfüggők, na jó biztos van kivétel, de a többségünk nem az.

De most komolyan, honnan veszed hogy szükségünk van mindkettő nemre? :)

Ha pasim van, akkor csak az ő kukija kell, ha barátnőm lenne akkor csak az ő vaginája kellene.

Nem értem miért kell minket - biszexeket - szexfüggő,mocskos megcsaló, sőt most látom a véleményed szerint még kapzsinak is beállítani! :/ :(

15f/bi

2014. aug. 15. 00:58
 34/48 anonim ***** válasza:
60%
nekem 1 bi ismerősöma van... vagyis volt... csak a sex kellett neki, mint később kiderült, a sex után soha töbé nem írt vissza xd
2014. aug. 15. 10:54
 35/48 anonim ***** válasza:
73%

ezt annyira unom,hogy mindenki álltalánósít,hogy a bisexek így+úgy.

Én ha találok valakit és az kielégít sexuálisan,lelkileg is partnerem akkor hűséges vagyok hozzá,ha valami nem klappol akkor nézek másfelé.

Nyilván,ha mindent megkapok (és adok is) akkor nem vágyok másra és a megcsalás kérdése is off.

29/f/bi

2014. aug. 15. 21:26
 36/48 anonim ***** válasza:
93%
Biszex vagyok,volt barátnőm,barátom,és egyiket sem csaltam meg,meg sem fordult a fejemben sosem. Ahogyan másik személy,úgy másik nem sem hiányzott,semmilyen formában. Egy kapcsolat a szerelemről szól,és az egyszerre csak egy emberhez fűzhet. Azokat a melegeket pedig nem is értem,akik elítélnek. Sajnos sokan vannak,és volt,hogy emiatt utasítottak vissza. Sajnáltam,de kirekesztő emberekkel én sem állok szóba. Aki pedig picit is megismer,rájön,hogy mennyire fontosnak tartom a hűséget,őszinteséget,stb... Egyik kapcsolatomban sem voltak bizalmi problémák,mindig sikerült bizonyítanom. L
2014. aug. 15. 22:06
 37/48 anonim válasza:
miért kell mindenkit elítélni istenem?:D bőrszín meg szexualitás erre megy minden, mindenki utálja a másikat mert kicsit más. hát gratulálok emberek (tisztelet a kivételnek) szépen tönkreteszitek a társadalmat. /mellesleg én is biszex vagyok és úgy látszik könnyebb megítélni minket távolról, mint megismerni közelről és úgy
2014. aug. 16. 20:38
 38/48 anonim válasza:
53%
A kérdezőnek írnám,hogy elöször ismerkedjen meg barátilag egy biszexel,és aztán tegyen fej idióta kérdéseket,előre is köszönöm -_-
2014. aug. 19. 12:41
 39/48 anonim ***** válasza:
53%

persze,hogy léteznek,a hűség az nem szexuális orientáció függő hanem elhatározás.Biszexből is többféle van,van akinek a pasik van aki a nők iránt érez erősebb vonzalmat,ez lehet szexuális vagy érzelmi vagy szimpla fantázia. és ugyanúgy akarhat kapcsolatot mint olyan is van akit csak a szex érdekel.

Ezzel nincs gond,amíg őszinte és nyílt lapokkal játszik.

2014. szept. 4. 12:52
 40/48 anonim ***** válasza:
70%
Biszex lány vagyok és soha nem akartam megcsalni a páromat. Ha úgy éreztem, ellaposodott a kapcsolatunk, próbáltam/tunk megjavítani, de ha ekkor sem ment, bizony szakítottunk. Az önbecsülésem nem engedné meg, hogy ilyen köcsög dolgot tegyek. Persze, mint mindenhol máshol, itt is mindenki más.
2014. szept. 5. 17:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!