Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha 12 évesen nincsen barátom?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok.Lány.Gáz ha még nem volt sohasem barátom?2014. aug. 12. 21:12
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! ❤️❤
2014. aug. 12. 21:22
12/16 anonim válasza:
Minek foglalkozol te másokkal? A barátnőid meg bunkók, ha emiatt cikiznek. A kapcsolat nem időhöz van kötve. A barátnőid megjegyzéseivel pedig ne foglalkozz, mindennek meg van az ideje, neked is lesz majd barátod, csak még nem most. És egyáltalán nem gáz, ha még nincs!!!
Ne akarj görcsösen csak azért barátot, mert a barátnőidnek is van.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi! ❤️
2014. aug. 12. 21:24
15/16 anonim válasza:
Nekem sem volt még barátom...és most még nem is szeretnék,de szerintem a barátnőid nem igazi barátnők,ha ez miatt csesztetnek...nincsen veled semmi baj.:)Ha szeretnél beszélgethetünk erről,írj rám nyugodtan:)
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!
2014. aug. 12. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!