Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó nudistának lenni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó nudistának lenni? Van szexuális oka annak, hogy meztelenül mutatkoznak férfiak és nők egymás előtt?

Figyelt kérdés

2014. aug. 12. 13:47
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
60%
Sokszor még egy normál strandon is szörnyű dolgokat lát az ember, akkor mi lenne meztelenül? Jézusom...
2014. aug. 14. 18:43
 42/46 Kqwert Gábor ***** válasza:

Az igazi nudisták normális emberek. Van egy másik szó is erre, ami jobban kifejezi a lényegét a dolognak: naturisták. Vagyis: a természetközeliséget szeretik. És ugyebár a ruha nem a természetben előforduló anyag...

Akit zavar a nudisták látványa, az ne menjen ilyen helyre. Akit pedig zavar az, hogy a normál strandon mit lát, az ne menjen oda se!

A nudisták szerintem sokkal kulturáltabban viselkednek, mint a normál strandra járók. Én a berényi strandon még nem hallottam ordítozva mobilozó kigyúrt "vállalkozókat", és ott trendi fürdőruciban se lehet villogni. :)

2014. aug. 14. 22:17
 43/46 anonim ***** válasza:
44%
"És ugyebár a ruha nem a természetben előforduló anyag" Voltam már én is nudi strandon , de hagyjuk már ezt a hülyeséget, ennyierővel járjon a hétköznapokban is mindenki meztelenül bakker... A ruha meg képzeld előfordul a természetben, mert olyan anyagból készül ami előfordul a természetben.... Még az ős embernek is volt annyi esze hogy a nemi szervét eltakarja. Miért???
2014. aug. 14. 22:19
 44/46 anonim ***** válasza:
100%

#43: A nudistákat akarod szapulni akkor rossz helyen jársz. Ha neked nem tetszik ne tedd, de nincs jogod mást becsmérelni úgy, hogy azt sem tudod miről szól ez a dolog. Ha tudnád, nem írnál ilyeneket. És igen, a nudisták valóban igényesebbek, kulturáltabbak mint az átlag, ezt meg is lehet figyelni, ha összehasonlít az ember egy normál és egy nudista strandot.

Amúgy pedig nincs igazad, az ősember nem a nemi szervét takarta el. Miért? Mert fázott.

2014. aug. 15. 13:57
 45/46 Kqwert Gábor ***** válasza:
Kedves #43! Azt írtad, voltál már nudista strandon. Milyen indíttatásból voltál, ha nem azért, hogy meztelenül napozzál?
2014. aug. 18. 16:26
 46/46 anonim ***** válasza:
100%
Mindennek megvan a helye nincs bajon a nudista strandal. DE!! a hétköznapokban ne járjanak már az emberek meztelenül mert tiszteletben tartom az hogy a másik ember szemérmes!
2014. aug. 18. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!