Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó nudistának lenni? Van szexuális oka annak, hogy meztelenül mutatkoznak férfiak és nők egymás előtt?
Az igazi nudisták normális emberek. Van egy másik szó is erre, ami jobban kifejezi a lényegét a dolognak: naturisták. Vagyis: a természetközeliséget szeretik. És ugyebár a ruha nem a természetben előforduló anyag...
Akit zavar a nudisták látványa, az ne menjen ilyen helyre. Akit pedig zavar az, hogy a normál strandon mit lát, az ne menjen oda se!
A nudisták szerintem sokkal kulturáltabban viselkednek, mint a normál strandra járók. Én a berényi strandon még nem hallottam ordítozva mobilozó kigyúrt "vállalkozókat", és ott trendi fürdőruciban se lehet villogni. :)
#43: A nudistákat akarod szapulni akkor rossz helyen jársz. Ha neked nem tetszik ne tedd, de nincs jogod mást becsmérelni úgy, hogy azt sem tudod miről szól ez a dolog. Ha tudnád, nem írnál ilyeneket. És igen, a nudisták valóban igényesebbek, kulturáltabbak mint az átlag, ezt meg is lehet figyelni, ha összehasonlít az ember egy normál és egy nudista strandot.
Amúgy pedig nincs igazad, az ősember nem a nemi szervét takarta el. Miért? Mert fázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!