Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó nudistának lenni? Van szexuális oka annak, hogy meztelenül mutatkoznak férfiak és nők egymás előtt?
Az igazi nudistának nincsenek ilyen hátsó szándékai. Roppantul élvezi, hogy zéró ruha van rajta. (én is ezt szeretem benne) És így fürödni, isteni dolog.
Tudom ajánlani.
Nah és igen: én gyűlölök csíkosan barnulni.
Gyakorló nudistaként had tudjam már miért járok ki oké? :)
Pl: azért mert azon a helyen ez k. senkit nem zavar. Ha mondjuk a kertben meg rád látnak, akkor meg jön a prűdködés, hogy "húúúúú" Nekem pl: van erkélyem is, ott is szoktam napozni, de már volt szomszéd aki mondta, hogy rálát, nem kéne. (én meg mondtam, hogy a saját erkélyemen, ha nem tetszik ne nézzen oda és kész)
A társadalom gyakorlatilag prűd de nagyon.
Egy olyan társadalomban ahol a meztelen emberi testet 18+ -os kategóriának tartják nincsen miről beszélni. Ez nem finnország/svédország ahol komplett család a totyogóstól a nagymamáig egyszer megy le a vízpartra meztelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!