Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó nudistának lenni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó nudistának lenni? Van szexuális oka annak, hogy meztelenül mutatkoznak férfiak és nők egymás előtt?

Figyelt kérdés

2014. aug. 12. 13:47
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

Számos országban nem tilos ilyesmit csinálni.

Az ilyen strandokra (ahol lehet) pl: gyereket nem is engednek be. Magyarországon ilyen strand nincsen ahol a szex legális.

2014. aug. 12. 14:11
 22/46 anonim ***** válasza:

Down, lehet buta kérdés, de aki ennyire hozzászokik a meztelen nők látványához, illetve hogy így látják őt is, az utána rendesen fel tud izgulni a párjára? Mert engem pl az a tudat indít be legjobban, hogy a párom meztelenül lát. Jó persze az is, hogy fogdos, nyalogat, stb, de maga a puszta ruhátlan együttlét is fokozza a vágyakat, még akkor is ha hosszabb ideje együtt vagyunk, és a lakásban föl se öltözünk...

N

2014. aug. 12. 14:12
 23/46 anonim ***** válasza:
De válaszoltam, csak elírtam, nem #12 (az én vagyok) hanem neked #13-nak szólt volna :)
2014. aug. 12. 14:12
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Igen simán.

Egyrészt nem az év minden napján vagyok kint, hanem nyaraláskor kiugrunk párszor és kész.

Másrészt ez egészséges esetben tényleg nem arról szól, hogy répázzunk másokat nézve. A szex és a meztelenség nem ugyan az. Van pár perverz aki azért jár oda ezt elhiszem, de normális helyeken nem tűrik meg őket.

És tényleg totál más otthon ülni és ezen agyalgatni, és megint más ott lenni, pancsolni egy fél napot. (és egyből kiderül, hogy csak az első fél óra izgis/zavarba ejtő, utána már jössz mész mintha ruhában lennél)

Perverzek meg mindig lesznek.

2014. aug. 12. 14:16
 25/46 anonim ***** válasza:
53%
Ja és a házasság előtt nem lehet szex. Mindenki betartja a szabályokat?:)
2014. aug. 12. 14:18
 26/46 anonim ***** válasza:
80%

Mint az élet minden területén itt is vannak szabályszegők.

Én már láttam olyat, hogy perverz kis nyomorékot megfogtak kapott egy maflást, és bedobták a vízbe a 200e forintos videó kamerájával együtt :) Úgy gondolta a törcsi alá rejtve majd csinál pár mozit :) Nem sikerült neki :)

Mondom, perverzek mindig is lesznek, meg voltak is.

Gondold el, hogy itt a gyk-n hány lány kapott már farok képet anélkül, hogy kérte volna. Ők sem százasok lássuk be.

2014. aug. 12. 14:21
 27/46 anonim ***** válasza:
A mutogatók meg a cselekvők teljesen más.
2014. aug. 12. 14:24
 28/46 anonim ***** válasza:
81%
A strandon se lehet szexelni és mégis múltkor a medencében a falnál 3 pár dugott. 2 méterrel arrébb a nyolc év körüli kisgyerek meg úszik. Undorító!
2014. aug. 12. 14:26
 29/46 anonim ***** válasza:
100%

Látod erről beszélek :)

aki ilyen, annak nem kell nudista strandra sem mennie :)

2014. aug. 12. 14:27
 30/46 anonim ***** válasza:

Igen mondják hogy ez a legtermészetesebb érzés, mert ilyenkor az ember mindent ledob magáról, nem csak a ruhát. Nekem is leírhatatlan, szabad érzés ha így napozok, és mindenhol ér a fény meg a szellő. De én még csak otthon a kertben próbáltam, mások előtt zavarban lennék. Igaz a bikini se takar sokat, es az első nap, első 5 percében az is zavaró :D

Amúgy hol vam Agárdon ilyen, mert múltkor elbicóztam majdnem dinnyésig, de ilyet nem láttam :)

2014. aug. 12. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!