Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó nudistának lenni? Van szexuális oka annak, hogy meztelenül mutatkoznak férfiak és nők egymás előtt?
A part mentén menő főúton jobbra letérsz a mólókhoz (sok csónak) Ott be, és jobbra el a nádas közé :)
Tervezem kiugrani a jövő héten, akkor lesz az idei nyaralós hetem :)
Magam nem nudiztam még, de mindkét fajta nudissal beszéltem már. Az egyik szerint van benne erotika, a másik szerint nincs.
Mindebből az következik, hogy a nudisok sem egyformák. És akik szerint van benne erotika, azok nem a Dowd által emlegetett perverzek. Ők csak egyszerűen így fogják fel, így érzik, de a viselkedési szabályokat betartják. Nem kukkolnak, nem bámulnak, de látni látnak és a meztelenség erotikáját is élvezik, azt, hogy mások látják a testüket. Nem zavarja őket, ha felizgulnak, olyankor bemennek a vízbe és kész. Az egész napos izgalmakat pedig este levezetik.
Ezt így is lehet élvezni.
Többször jártam már a berényi strandon, szeretek szaunázni is, ill. a kertben is szoktam meztelenül napozni. Jó dolog az egyenletes barnulás, és az, hogy nem feszül rajtad a ruha. Teljes szabadság.
De egyedül nem olyan jó, társaságban az igazi. (Idén pl. pont a (hölgy)társaság hiánya miatt nem jutottam még el...) Szerintem alapvetően a közösségi élmény miatt mennek a nudisták nudista strandra. Meg aztán ott van nagy víz is, amiben lehet pancsolni.
Nálam nincs szexuális oka a nudizásnak, de azért a szép női testeket megnézem, ha ott vannak előttem. ;) (38/F)
8 éves korom óta járok nudista strandra
én spec semmi erotikát nem látok benne
most vagyok 40 és hidd el van tapasztalatom benne
szexet vagy mást nem láttam/tudtam még max este a lakókocsiban/sátorban
nem egyszer a légpuskával zavarta el apám a leskelődőket :-)
am elég összetartó közösség van ám
Szerintem nem okoz problémát a levezetéshez megfelelő partnert találnod :)
A nudizásnak nincs köze a szexhez. Maximum annyi, hogy mindegyiket meztelenül jó csinálni. De ennyi erővel a bármely két másik öltöny-nyakkendőben végzendő tevékenységnek is köze van egymáshoz.
Az a jó benne, hogy szabadnak érzed magad. A ruháiddal együtt leveted az idióta társadalmi elvárásokat és eggyé válsz a természettel, úgy ahogyan megszülettél és ahogy természetes. Isteni érzés ahogy a szél mindenütt megérint a vízben nem zavar semmi ruha, stb.
Sajnos a magyar társadalom nagyon prűd, és ez komoly probléma. A nudisták senkinek sem ártanak, sőt védik, szeretik a természetet, mégis jobban megvetik őket, mint az aki pl. lop. Egy nudista strandon mindíg rend és tisztaság van, jó a közbiztonság, ellentétben a textiles stranddal.
De olyan ne mondjon véleményt, aki nem is próbálta. Ez olyan mintha azt mondanánk, hogy útálom az xy kaját, de igaz, hogy még nem is kóstoltam.
Ki kell próbálni, meg kell érezni az ízét, és aztán lehet mondani véleményt.
Én otthon is meztelenül vagyok ha tehetem, de strandra azért járok ki, mert otthon nincs tengerpart.
A fürdőruhások is kijárnak napozni a strandra, parkba, de miért? Otthon a kertben is megtehetnék nem? Nos a nudisták is ugyan ezért mennek a strandra.
csak neked nem az.
Neked ott a textiles. (én meg azt kerülöm ha tehetem :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!