Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről az üzenetről? Mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés

Ez az üzenet;

'Kicsim. :( nem bírom, most leírom.

Basszus, nagyon szeretlek. egyszerűen már fáj. Reggelente Te vagy az első, éjszaka az utolsó gondolatom. Nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék Rád, vagy, hogy nem beszélnék valakinek Rólad. Nagyon nem akarlak elveszíteni, se elfelejteni... Egyedül csak akkor, ha Te kérnél meg erre, hogy hagyjuk abba, mert tudom akkor Neked jobb lenne. És tiszteletben tartanám a döntésed. És jelenleg mindent megtennék csak azért is, hogy a mellkasodra hajthassam a fejem, az ujjainkat összekulcsohassuk, majd odahajolhassak hozzád, hogy megcsókoljalak. És aztán elmondanám, hogy mennyire is szeretlek. És, hogy mi mindent szeretek Benned. Egyszerűen mindened magával ragad. Minden tulajdonságodat imádom. Számomra tökéletes vagy.

Imádlak... Sajnálom. 😞❤'

Lány írta egy fiúnak.

Előre is köszönöm.

2014. aug. 11. 23:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
krumplis tésztát okádnák az öledbe narancslével keverve.
2014. aug. 11. 23:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Az én barátom is kb ilyeneket írt még ma délelőtt, délután már itt ismerkedett mindenféle csajokkal, úgyhogy az ilyen üziket ennyire kell komolyan venni. :DDD
2014. aug. 11. 23:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Azért nem ártana tudni, hogy EGY: mi történt, amiért ezt írod, KETTŐ: milyen típusú a srác, illetve a kapcsolat. Mert ha a fiú nem túl romantikus, akkor rohadt nyálasnak fogja tartani.
2014. aug. 11. 23:58
 14/17 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nyálas, lehet, hogy sablonos, de nekem nagyon tetszik és boldog lennék, ha ilyet kapnék.

Szerintem szép. :)

2014. aug. 12. 00:00
 15/17 anonim ***** válasza:
tiszta sabloooon.
2014. aug. 12. 00:21
 16/17 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.:)

Igazabol, en gyulolom az ilyen mainstream dolgokat, divatot. Deezt az uzenetet, teljesen komolyan gondoltam.:)

2014. aug. 12. 00:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát ha én ilyet kapnék elkezdenék gyanakodni valamire.. Ennek az üzenetnek komoly háttere lehet.
2014. aug. 12. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!