Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről az üzenetről? Mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés

Ez az üzenet;

'Kicsim. :( nem bírom, most leírom.

Basszus, nagyon szeretlek. egyszerűen már fáj. Reggelente Te vagy az első, éjszaka az utolsó gondolatom. Nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék Rád, vagy, hogy nem beszélnék valakinek Rólad. Nagyon nem akarlak elveszíteni, se elfelejteni... Egyedül csak akkor, ha Te kérnél meg erre, hogy hagyjuk abba, mert tudom akkor Neked jobb lenne. És tiszteletben tartanám a döntésed. És jelenleg mindent megtennék csak azért is, hogy a mellkasodra hajthassam a fejem, az ujjainkat összekulcsohassuk, majd odahajolhassak hozzád, hogy megcsókoljalak. És aztán elmondanám, hogy mennyire is szeretlek. És, hogy mi mindent szeretek Benned. Egyszerűen mindened magával ragad. Minden tulajdonságodat imádom. Számomra tökéletes vagy.

Imádlak... Sajnálom. 😞❤'

Lány írta egy fiúnak.

Előre is köszönöm.

2014. aug. 11. 23:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
nemtudom de a felenel eleg masziv asitozas tort ram
2014. aug. 11. 23:47
 2/17 anonim ***** válasza:
Jól esne, ha én is szeretem, aki írta.
 3/17 anonim ***** válasza:
Ku..rva szép. Könnyekig hatodtam..
 4/17 anonim ***** válasza:

Ennek 103 %-a közhely, nekem nem tetszene, az biztos.

19/F

2014. aug. 11. 23:48
 5/17 anonim ***** válasza:
Én nem szólnék hozzá semmit, elolvasnám és ennyi. Az, hogy ő mit szólna pedig nem tudom.
2014. aug. 11. 23:49
 6/17 anonim ***** válasza:
Aranyos.
2014. aug. 11. 23:50
 7/17 anonim ***** válasza:
nyálas,sablonos,szánalmas lány vagyok de ilyet soha nem írnék senkinek...amíg végig olvastam kb 3-szor lecsukódott a szemem engem annyira nem hatna meg tuti...ez az üzenet
 8/17 anonim ***** válasza:

#1: Ez tetszett :DD

Am ha olyan akt én is szeretek akkor örülnék :3

9/17 Fényember ***** válasza:
Ha ilyen csordultig nyal az egesz kapcsolatuk akkor biztos tetszene a fiunak jah es persze ha az a fiu szereti is..de ez bocsanat kerosdi..kicsit furan hat szerintem...
2014. aug. 11. 23:52
 10/17 anonim ***** válasza:
És ezt minek?
2014. aug. 11. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!