Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az üzenetről? Mit szólnátok hozzá?
Ez az üzenet;
'Kicsim. :( nem bírom, most leírom.
Basszus, nagyon szeretlek. egyszerűen már fáj. Reggelente Te vagy az első, éjszaka az utolsó gondolatom. Nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék Rád, vagy, hogy nem beszélnék valakinek Rólad. Nagyon nem akarlak elveszíteni, se elfelejteni... Egyedül csak akkor, ha Te kérnél meg erre, hogy hagyjuk abba, mert tudom akkor Neked jobb lenne. És tiszteletben tartanám a döntésed. És jelenleg mindent megtennék csak azért is, hogy a mellkasodra hajthassam a fejem, az ujjainkat összekulcsohassuk, majd odahajolhassak hozzád, hogy megcsókoljalak. És aztán elmondanám, hogy mennyire is szeretlek. És, hogy mi mindent szeretek Benned. Egyszerűen mindened magával ragad. Minden tulajdonságodat imádom. Számomra tökéletes vagy.
Imádlak... Sajnálom. 😞❤'
Lány írta egy fiúnak.
Előre is köszönöm.
Ennek 103 %-a közhely, nekem nem tetszene, az biztos.
19/F
#1: Ez tetszett :DD
Am ha olyan akt én is szeretek akkor örülnék :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!